Ankaradan Cumartesileri GrandKartal'a tur var mı?
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Ankaradan Cumartesileri GrandKartal'a tur var mı?

Standart Ankaradan Cumartesileri GrandKartal'a tur var mı?

Arkadaşlar eskiden Saltur ile Cumartesi günleri dorukkayaya gidiyordum. Bu sene kartal oteldeki snowpark açıldı artık oraya gideceğim fakat cumartesi günleri grandkartala ankara'dan tur bulamadım(yada yeterince aramadım) Bilgisi olan aydınlatabilir mi? Teşekkürler.

Ankara Sorumlusu metulife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Cevap: Ankaradan Cumartesileri GrandKartal'a tur var mı?

Alıntı serdargurlek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar eskiden Saltur ile Cumartesi günleri dorukkayaya gidiyordum. Bu sene kartal oteldeki snowpark açıldı artık oraya gideceğim fakat cumartesi günleri grandkartala ankara'dan tur bulamadım(yada yeterince aramadım) Bilgisi olan aydınlatabilir mi? Teşekkürler.
    az önce açacaktık bi başlık ama baktım hafta içi hiç yağış almıyor :( duruma göre yarın felan belli olur, mesela cumartesi rüzgarlı ve yağışlı belki pazar olabilir gidip tad alamamak yerine, güzel bir gün geçirmeyi tercih ederim :D

Smile Cevap: Ankaradan Cumartesileri GrandKartal'a tur var mı?

Grandkartal yani kartal otelin pistlerine gidenler :

• Kartalkaya Group ( Radikal Tur- Ankara Extreme - Bilkent Snowboard ve Kayak Klübü )
    • Tempo Tur
    • ADK

Günübirlik Kartalkaya | Günübirlik ve Konaklamalı Kartalkaya Turları, Kartalkaya,Snowboard, Kayak, Kış die bi site war bunlar ankaradan ve sanırım istanbuldanda cıkarıyorlarmıs ben bu hafta gittim cok memnun kaldım yemekten tut saraba kadar ıkram ettılerr .tavsıye ederımm ama kartalın pıstı cok dık onu kayacak boardcu az dıolar ben kayamadım orta sewıye ıcın dorukkaya cok daha ıyı

Alıntı sahtekar606 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Günübirlik Kartalkaya | Günübirlik ve Konaklamalı Kartalkaya Turları, Kartalkaya,Snowboard, Kayak, Kış die bi site war bunlar ankaradan ve sanırım istanbuldanda cıkarıyorlarmıs ben bu hafta gittim cok memnun kaldım yemekten tut saraba kadar ıkram ettılerr .tavsıye ederımm ama kartalın pıstı cok dık onu kayacak boardcu az dıolar ben kayamadım orta sewıye ıcın dorukkaya cok daha ıyı
    Kartalın pisti dik derken bu yeni yaptıkları snowpark'ın pistleri mi dik olmuş? Yoksa diğer pistlerden mi bahsediyorsun?

kim demişse yemiş arkadaşları... kartal pistleri daha kolaydır doruk'a göre...

Alıntı oliver_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kim demişse yemiş arkadaşları... kartal pistleri daha kolaydır doruk'a göre...
    Kartal otelde 3-4 sene kaydım pistlerini biliyorum da arkadaş pistler dik deyince acaba bu yeni yapılan parkı mı çok dik yaptılar onu merak ettim. Yoksa parkın yapıldığı pist öyle dik falan değildi 2-3 sene öncesine kadar.

23 yada 24ünde ankaradan gitmek için bende tur arıorum.. grand kartala olursa daha iyi olur snowpark açısından.
    * Kartalkaya Group
    * Tempo Tur
    * ADK
    bunlardan hangisi daha iyidir?

Alıntı rec_side Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    23 yada 24ünde ankaradan gitmek için bende tur arıorum.. grand kartala olursa daha iyi olur snowpark açısından.
    * Kartalkaya Group
    * Tempo Tur
    * ADK
    bunlardan hangisi daha iyidir?
    tercihim tempo veya adk olur...

tamam sağolun, adk turun sitesi falan varmı, bulamadımda..

Sayfa 1/2 12 SonSon

Bu Konudaki Etiketler