SPX den Kartutkusu Üyelerine Özel Bedava Kayak Snowboard Bakımı - Sayfa 8
Sayfa 8/10 İlkİlk ... 678910 SonSon
94 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: SPX den Kartutkusu Üyelerine Özel Bedava Kayak Snowboard Bakımı

Standart Cevap: SPX den Kartutkusu Üyelerine Özel Bedava Kayak Snowboard Bakımı

pinar
    cuma yarın dimi
    bahcelievlere teslim edebilecegimiz gun

sanırım kartutkusu olarak ileriki tarihler için %50 indirim var di mi?yok mu yoksa
    Egemen Koç / Flow

1 pnryldz............... (Devrediyorum)
    2 ozgurvecetin
    3 Devrim
    4 Eugene
    5 sssarper............... (Devrediyorum)
    6 Ponderous
    7 ASLIN
    8 Onboard............... (Devrediyorum)
    9 zio gigi
    10 drunk bat

Benim gibi direk bahçelievlere boardunu götürecek olanların listesini çıkartalım arkadaşlar ona göre bilgilendirilicek Sinan bey ve o da bahçelievler mağazasına adımızı vericek yoksa direk gidip bırakamazsınız .

55-QuNFrame 'Gürsoy ÇELEBİ'
    .
    .
    .
    .
    Burton "Custom X 158 Board
    Burton "CO2 EST Binding
    Burton "ION Boot

arkadaşlar 1 saat önce Spxten Tuğba hnm aradı ve yarın saat 20.00 da Spx Kızıltoprağa beklediklerini söyledi ve inanın ben öylesine kaydolmuş ve bu bedava bakım işini unutmuştum ta ki Tuğba hnm arayana kadar .Sömestr öncesi çok iyi olacak bu iş.İlk olarak kartutkusuna daha sonra da Spxe çok teşekkür ediyorum böyle bir imkanı sağladığınız için.Sağ olun Var olun.Yarın Spx te görüşüp tanışabilmek umuduyla.

Alıntı QuNFrame Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim gibi direk bahçelievlere boardunu götürecek olanların listesini çıkartalım arkadaşlar ona göre bilgilendirilicek Sinan bey ve o da bahçelievler mağazasına adımızı vericek yoksa direk gidip bırakamazsınız .

55-QuNFrame 'Gürsoy ÇELEBİ'
    35-tin soldier
    .
    .
    .
    ben de yarın oraya bırakacagım

sinan beyi arayabilecegimiz bi numara var mı

Ben de yarın İzmir'e gidiyorum bu sebeple %50 indirim hakkımı maalesef kaçırıyorum. Bi daha ki sefere inşallah.Yedek listeden faydalanmak isteyen arkadaş varsa çok iyi olur.
    ''Bu Ülkede Namuslu İnsanlar da En az Namussuzlar Kadar Cesur Olmak Zorundadır''

ankara'da bakım yaptırmak isteyen arkadaşlarımız bana özelden ulaşsınlar pls...

beni de çıkartabilir misin listeden pınar :/
    =-Mustafa Can-=
    A Rh(+)
    Burton Elite 154/Flow the Five/Flow the One/Red hi-fi audex

Sayfa 8/10 İlkİlk ... 678910 SonSon

Bu Konudaki Etiketler