SPX den Kartutkusu Üyelerine Özel Bedava Kayak Snowboard Bakımı - Sayfa 3
Sayfa 3/10 İlkİlk 12345 ... SonSon
94 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: SPX den Kartutkusu Üyelerine Özel Bedava Kayak Snowboard Bakımı

Standart Cevap: SPX den Kartutkusu Üyelerine Özel Bedava Kayak Snowboard Bakımı

abi süpermiş bizde gönderelim o zaman spx'e boardlarımızı

bedava board bakım hııı spx neler yapmış böyle
    burton custom board / rossignol zenith 1 kayak
    burton custom bağlama / rossignol axium 100 bağlama
    flow the one lace ayak./ rossignol exalt x6 ayakkabı

dün bahçelievler SPX deydim her hangi bir bakım olmadını sölediler.. kartutkusu üyesi oldumuda belirttim.emrah abi belirtilen tarihlerde ulaşım açısından daha kolay olduğu için direk bahçelievlere bıraksak olurmu???
    snowboard

aynen yah:(:( biz kaldık buralarda:(:( neyse bidaki sefer. ozaman sorun yok sabırsızlıkla listeyi bekliyorum:D dün resimdeki çocukla konuşdum doğru düzgün bilgi vermedi hiç kartutkusu üyelerine hiç bi yenilimiz yok die söledi:@:@:@:D:D
    snowboard

Exclamation Cevap: SPX den Kartutkusu Üyelerine Özel Bedava Kayak Snowboard Bakımı

bunu şu şekilde ben açıklayabilirim size öncelikle bizim elimize herhangi bi liste gelmeden bunun hakkında bişi tabiki söyliyemeyiz.. sizin gibi bizde listeyi bekliyoruz....

Arkadalar kontenjan hızla doluyor , bu makinalarda normal wax fiyatına bakım yaptırmak pek sık mümkün olmuyor

Büyük ihtimalle bedava lar dolmuştur ama %50 indirime aynen devam

Emrah,liste ne zaman belli olacak?
    00:01 de mi ?
    Egemen Koç / Flow

Thumbs down Cevap: SPX den Kartutkusu Üyelerine Özel Bedava Kayak Snowboard Bakımı

ya bu SPX board ve kayak bakımı listesi nerede arkadaşlarrrrrrrrrrrr?
    OPTION Supercap
    OPTION Contact
    THIRTYTWO
    A Rh +
    and GALATASARAY FOREVER
    Herşeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım...

Alıntı _PıNaR_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    11 ocak son gündü kayıt için sanırım yarın ancak açıklanır liste =))
    süperim modum yarın yarın diye diye, kendimi vergi dairesinde hissettim ama ben :D
    =-Mustafa Can-=
    A Rh(+)
    Burton Elite 154/Flow the Five/Flow the One/Red hi-fi audex

son durum nedir acaba?

Sayfa 3/10 İlkİlk 12345 ... SonSon

Bu Konudaki Etiketler