Selam, yedek listedeyim.simdi ne yapmam lazim?![]()
Selam, yedek listedeyim.simdi ne yapmam lazim?![]()
hehe ilk on dayım. Ankarada nereye götürebilirim bordumu bakım için. istanbula kargoyla gönderirsem astarı yüzünden pahalıya gelir çünkü?
Rossignol Sultan 156+
ankarada armada spx'e getiriyorsun bildirim kadarıyla. yanlız onlarda da ürünün kargo ile gönderilmesi bize ait diye biliyorum. yani kargo ücreti gene bize ait![]()
burton custom board / rossignol zenith 1 kayak
burton custom bağlama / rossignol axium 100 bağlama
flow the one lace ayak./ rossignol exalt x6 ayakkabı
ilk saldıranlardanmışıım ben de![]()
dedim ben bu iş beni bozar diye
hafta sonu tura katılacağım nasıl vereceğiz bordları şimdi
keşke 1 ay içerisinde kullanabileceğimiz bir hakkımız olsa
emrah şu olaya bir el at ya hemde yoğun luk olmaz herkes müsait zamanda gider verir
tersi bir durumda benden iptal yedekler devreye girebilir
Osman Erdinç - 1977 ARH+<br />İstanbul-Bayrampaşa
Herkesin dağa gideceği bir cuma günü board ları istemek biraz komik olmuş. Insanlara bir promosyon kapsamında form doldurtup bilgi topluyorlar. Sonrada başta belirtilmeyen anlamsız bir koşul ve kısıtlama ortaya çıkıyor. Buna olsa olsa şark kurnazlığı denir. Ben de bu şartlarda bedava hakkımdan vazgeçiyorum. Yedek üyelere verilebilir. Açıkçası zaten spx e ücreti karşılığı bakım yaptıracakken bu işin sonuçlanmasını beklemistim. Artık onuda yaptırmayacagim.
evet bu sabit gün olayı hiç iyi değil. güzel reklamı yapılıyor burda SPX in, kendi adına hedefine ulaşıyor. ama biz "talihlileri" de biraz düşünmesi lazım... kaldı ki SPX adına böyle bir organizasyon yapılıyorsa tüm olgalar gruba bağlı spxler dahil olmalı diye düşünüyorum. açıkçası ben baş vururken istanbul ankara ayrımı olabileceğini düşünmemiştim... heryerden aynı hizmeti alabilyor olmamız lasımm.. yanılıyor muyum?
Rossignol Sultan 156+