SPX den Kartutkusu Üyelerine Özel Bedava Kayak Snowboard Bakımı - Sayfa 6
Sayfa 6/10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
94 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: SPX den Kartutkusu Üyelerine Özel Bedava Kayak Snowboard Bakımı

Standart Cevap: SPX den Kartutkusu Üyelerine Özel Bedava Kayak Snowboard Bakımı

Alıntı _PıNaR_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yzılmış eğer ilk mesajı tekrar okursanız ilk mesajda teslim tarihleri yazılmış ve dikkat ederseniz sonradan düzeltme yoluyla eklenmemiştir tarihler bu konuyu düzeltmek istiyorum

...
    malesef organizasyon tarihlerinde bir değişiklik yapılamıyor

...
    bu yüzdende mümkünse bu organizasyona katılamıcak olanlar bunu belirtirse yedek listesinden sırayla boşalan yerlere eklemeler yapılabilir.
    evet ilk mesajda düzeltme yok. ya ben ilk gün ilk mesajı dikkatsiz bir şekilde okudum veya hafızam beni yanıltıyor. ben hala bu durum ilk açıklandığında tarihler belli değildi, sonradan belirlendi diye hatırlıyorum.

tarihlerde bir değişiklik yapılamıyorsa katılamayacağımı bildiriyorum :(, yerime yedeklerden bir arkadaş yararlanabilir.

Exclamation Cevap: SPX den Kartutkusu Üyelerine Özel Bedava Kayak Snowboard Bakımı

bu kapmanya için kartutkusunda görev alan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum öncelikle. böyle bir imkan sağladıkları ve eleştirilere açık oldukları için de...

Ancak anladığım kadarı ile istanbul dışındakiler için kargolayıp buraya göndermekten başka bir şey önerilmeyecek ne yazıkki :(

Listede 2. sırada olmama rağmen Ankarada yaşadığım için ve kargo ile göndermek bakım parasından daha pahalıya geleceği için bu hakkımı listenin ilk 10 una girememiş şanslı bir arkadaşa devir edeceğim. tabi SPX buna razı olur mu onu da bilmem onu da sormak lazım..

ama bu bakım olaylarını biraz araştırdığımda gerçekten board ve kayaklarının bakıma ihtiyacı olduğunu düşünenler yaptırsın diyorum. gereksiz yere traşlanan çeliğin geriye konması mümkün değil. fabrika çıkışlı alt tabanın üstüne tamamen yeni bir wax ve katman geçiliyor bildiğim kadarı ile. gerçekten iyi ve kaliteli olması lazım bu açıdan kullanılan malzeme ve makinenin. öyle ufak tefek çizikler varsa hiç yaptırmamak bence en iyisi....
    Rossignol Sultan 156+

bu konudada bakımı yapıcakları makina sadece bahçelievler spxte mevcut o yüzden diğer şubelerinde şuanlık bakım işini yapamıyorlar :001_smile:
    direk bahçelievlere bırakma olasılığımız var mı peki belirtilen tarihlerde tabi kızlıtoprak biraz ter kalıo bize...
    Konu Gökbey tarafından (15-01-2010 Saat 02:20 ) değiştirilmiştir.

Alıntı ozgurvecetin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kargo ne kadar tutar tahmini caba? ankaradan istanbula 156 board..
    Bağlamasız yollarsanız sanıyorum 15-20 TL arası tutar.

Alıntı ayla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bağlamasız yollarsanız sanıyorum 15-20 TL arası tutar.
    teşekkürler, ama hakkımdan feragat ediyorum, ihtiyacı olan birisi yararlansın isterim... bordum yeni sayılır ciddi bir çiziği yok. ama sezon sonuna doğru belki yaptırırım...
    Rossignol Sultan 156+

Merhaba Arkadaşlar,

SPX in kimseyi mağdur bırakmayacağından emin olabilirsiniz. Ankara da buna dahildir , Oliverhan Ankara talihlileri ile irtibat kuracak.(Su anda uçakta

Tarihlerle ilgili bir değişiklik mümkün olmayacak , çünkü onlarda semester vs. yogunluklarını ayarlamak zorundalar.

15 Ocak 2010 Cuma günü saat 20:00 de board ve kayakları Kızıltoprak SPX e teslim ediyoruz.

Bu hafta sonu kaymaya gidecek talihliler SPX Kızıltoprak Sinan beyle görüşebilirler , emin olun bizler için ellerinden geleni yapıyorlar,ama bu sırada kendi düzenlerinide ayarlamaya çalışıyorlar

Ücretsiz ya da %50 indirimli olarak boardlarımız çok güzel bir bakımdan geçecek, gelin keyfini çıkartalım

Alıntı pnryldz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sıra devretme şansı olduğunu sanmıyorum çünkü yedek liste var onlara haksızlık olabilir yoksa sorun olmazdı

ben hakkımı yedek listedeki arkadaşa veriyorum festival haftası dağda olmayı planlıyorum bu sebeple boardumu veremiycem, bu güzel imkanı sağladığı için spx yetkililerine ve boss'a teşekkür ediyorum
    Bizler aracıyız sadece elimizden geldiğince sizlere yeni imkanlar sunmaya çalışıyoruz , asıl teşekkür SPX in

Sezon bitmeden bu kampanyanın tekrarlanması için Kartutkusu yönetimi olarak SPX e ısrarcı olacağız

ben yarın götürsem boardumu bıraksam bahçelievlere olmas mı illa cuma mı götürücez ? çünkü ben floryada oturuyorum 15 dk lık mesafe buraya =)
    Burton "Custom X 158 Board
    Burton "CO2 EST Binding
    Burton "ION Boot

bahçelievlere bırakma imkanı olanlar direk bahçelievlere bırakabilirler kızıltoprak spx te toplanalım dememizin nedeni hem bu işle ordaki sinan beyin ve ilker beyin ilgileniyor olması hemde hepbirlikte buluşup sohbet muhabbet edip yüzyüze görüşme fırsatımız olmayan kişilerle tanışmak=)))

buarada direk bahçelievler spxe boardları bırakmayı düşünenler bana isim ve soyisim bildirirlerse bende sinan beye ulaştırırım oda en azından bahçelievlerdeki çalışanları bu konuda bilgilendirir =)))
    tamam ben adımı verim o zaman 'Gürsoy Çelebi' .
    Bilgilendirebilirsen Sinan beyi boardu yarın bırakiim akşam aliim çünkü cuma günü epey yoğun olacak orası.
    Teşekkürler Kar tutkusu iyi ki varsın ((=
    Burton "Custom X 158 Board
    Burton "CO2 EST Binding
    Burton "ION Boot

Bende listede % 50 indirin kazananlardanım ve boarduma daha önce iyi bir bakımdan geçrdim.bu hakkımı daha sonra kullanabilirmiyim yoksa Cuma günü getirmezsek hakkımız yanmış mı oluyor. :=(
    Batista Rules!

Sayfa 6/10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Bu Konudaki Etiketler