İstanbuldan çokta farkı yok,istanbuldan ne kadar yorucu oluyorsa izmirden de öyle
izmirden 4te kaldırdık otobüsü,istanbulda 3.30da kalkıyor.sabah 9-9buçukta pistlerdeyiz
İstanbuldan çokta farkı yok,istanbuldan ne kadar yorucu oluyorsa izmirden de öyle
izmirden 4te kaldırdık otobüsü,istanbulda 3.30da kalkıyor.sabah 9-9buçukta pistlerdeyiz
haftaya daha guzel olur bence. Bu hafta sonu cok soguk olacak uludağ sanırım -17 ler gozukuyor snowforecastte
mert birde otobusleri 2 gibi kaldırmazmısın ? Telesiyejler 8:30 da acılıo. 7:30 da dağda olunursa en azından gunubirlik daha iyi degerlendirilir bence.
otobusun kalkmasi icin 2 gercekten cok erken bir saat,biz her zaman 3.30 - 4.00 gibi kalktik cok da guzel zaman da varmistik her defasinda.
Karsiyaka
Arkadaşlar biz bu hafta pazar günü jolly turla uludağa Monte Baiaya gideceğiz sizin otobüsün durumu nedir? Kalkış yeri falan bilgi alabilir miyim? Selamlar Refik Çetin 0 532 515 76 51
Konu osmanref tarafından (20-01-2010 Saat 13:40 ) değiştirilmiştir.
günübirlik değil kerem abi ,benim whitefest otobüslerindedir refik bey monte baiaya gidiyorsa
Ben herhangi bir organizasyonda değilim Whitefeste gidiyorum ama otobüs servisi olmadığını söylediler.24 gidiş 28 dönüş yapacağım.Uygun servis olursa sevinirim.
merhaba kaydınızı nereden yaptırdıysanız eksik bilgi vermişler,izmirden 2 adet otobüsümüz var jolly tur- whitefest olarak beni ararsanız yardımcı olabilirim.izmir sorumlusu benim whitefestin,şimdi çıkmak zorundayım iyi günler
cep: 0505 8024786