Kartepe'de Yaşadığımız Olumsuzluklar
Sayfa 1/13 12311 ... SonSon
127 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Kartepe'de Yaşadığımız Olumsuzluklar

Standart Kartepe'de Yaşadığımız Olumsuzluklar

Bugün toplandık arkadaşlarla Kartepeye çıkalım dedik ama gittiğimize bin pişman olduk...
    Kayak malzemelerine bi dünya para ödeyip soluğu yukarda aldık.
    Green park girişte her araba için 5 ytl tamam dedik içeri gittik bu sefer adamın biri çıktı karşımıza kayakmı yapıcanız...? evet dedik kayak başı pist parası 10 ytl alayım dedi sinirler yükseldi tartışma çıktı adamda utanmadan herkez tartışma yaratıyo sabahtan beri dedi. Bide skıpas 70 ytl...
    Çıktığımıza bin pişman olduk İzmitin göbeğinde oturuyoruz ama bidaha kesinlikle Kartepeye çıkmıyacağız biz paralarımızı oraya buraya dağıtmak için kazanmıyoruz' önüne gelen soyguncu olmuş. Parayı nasıl kazansam diye dşünüyor............

Standart Cevap: SÖmürgecilik***Kartepe

Alıntı vedamte Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün toplandık arkadaşlarla Kartepeye çıkalım dedik ama gittiğimize bin pişman olduk...
    Kayak malzemelerine bi dünya para ödeyip soluğu yukarda aldık.
    Green park girişte her araba için 5 ytl tamam dedik içeri gittik bu sefer adamın biri çıktı karşımıza kayakmı yapıcanız...? evet dedik kayak başı pist parası 10 ytl alayım dedi sinirler yükseldi tartışma çıktı adamda utanmadan herkez tartışma yaratıyo sabahtan beri dedi. Bide skıpas 70 ytl...
    Çıktığımıza bin pişman olduk İzmitin göbeğinde oturuyoruz ama bidaha kesinlikle Kartepeye çıkmıyacağız biz paralarımızı oraya buraya dağıtmak için kazanmıyoruz' önüne gelen soyguncu olmuş. Parayı nasıl kazansam diye dşünüyor............

Aaaaaaa bak buda güzel kayak bastı parası adam otelde görevli yani eminsiniz değilmi hani İstanbul'da alakasız kaldırım kenarında bekleyip para toplayıp vermeyincede ben mesul olmam arabaya bir şey olursa diyen tiplerden değil yani dimi ???

KARTEPE PARATEPE diye adı değiştirilmesi gereken bir yer oldu anladığım kadarıyla olumlu tek yorum duymadım daha ???
    Konu pellinn tarafından (24-01-2010 Saat 00:13 ) değiştirilmiştir.
    S. Pelin Turgut Akandan
    04/01/1978
    AB Rh(+)
    Lefkoşa-KIPRISS

buarada başlık mükemmel olmuş tbrklr abi orası kartepe alışmış olman lazım biz alıştık ondan kartalkaya - uludağ forever kartepe yoluncak kaz arıyor bence kartalkaya yı düşün aralarında 1 saat lik yol var ama değer zaten otobanda gidiyorsun yol rahat....

bu arada bu olayı söylediğin iyi oldu kartepe bu sene de kapandı bizim için zannediyorum yenibir otel daha yapılacak artık onu bekleyecez monoploy bir bitse olay hallolacak....

Bu ülkede sakin kalmak mümkün değil gerçektende. Yazıklar olsun orayı yöneten zihniyete.
    There must be some kind of way out of here

vay anasını ya yazık arkadaslar yok yere para vermek en cok sınırmı bozen sey sen bı hızmet sunmadan bı para almaya calısıyosan sen haksızsın arakdas yanı allahın dagı ya sankı karı yagdırmak ıcın para harcıyolarmıs gıbı bıde para topluolar. sunulan hızmetlere bısı demıorum ama bole bos yere para ısteyen adamları bogasım gelıyor.. ama alternatıf yok ilk kartepeye gıdıcez bakalm neler olacak yaşıyıp gorecez.2 hedefm kartal kaya orayı dahada merk edıoyrum.

Oğuz Yılmaz // Bilgi Hunters # 53
    İstanbul Bilgi Üniversitesi

ya bılmıoorum kı daha hıc kaymadım cok acemı caylagım :S ondan doalyı ne bılıyım yakın bıyer olsn ıstodum aama gorunen o kı cok kazıkcı bı yer of of ne yapsam..

Oğuz Yılmaz // Bilgi Hunters # 53
    İstanbul Bilgi Üniversitesi

İnsanımızda böyle bir açgözlülük oldukça işimiz çok zor..

kartepe'ye hiç gitmedim (kaymak için). bu gidişle uzunca bir süre gitmeyeceğim gibi görünüyor...
    Hayatta kalmak, haz alma duygusunun teşvik ettiği risk alma ve dikkatli davranma arasındaki ince çizgidir.

Yok artık bir bunlar eksikti <kartepeyle ilgili böyle saçmalıklar yapılması çok yazık.
    Batista Rules!

Sayfa 1/13 12311 ... SonSon

Bu Konudaki Etiketler