Türkiye'de kış turizmi ve 2011 Erzurum Kış Olimpiyatları(tez konum)
Sayfa 1/3 123 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Türkiye'de kış turizmi ve 2011 Erzurum Kış Olimpiyatları(tez konum)

İstanbul Hatunu MinEce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Türkiye'de kış turizmi ve 2011 Erzurum Kış Olimpiyatları(tez konum)

Sevgili KarTukunları;

Yüksek lisans tezim için konum Erzurum Kış Olimpiyatlarının olay yönetimiyle ilgili..Teorik bilgiler konusunda pek sıkıntım yok ancak önümüzdeki günlerde Erzuruma gitmem gerekecek konuyla ilgili yetkili kişilere ulaşabilmek için. Sitemizde Erzurum da olan, yaşayan, kamu kurum kuruluşlarında yer alan,tanıdığı olan bana yardımı olcak herşeye ihtiyacım var..Araştırmalı bir tez olacağı için danışman hocam güzel bir şey çıkarsa yayınlatırız dedi, bi el verinde kitabımız olsun :D

Şimdiden teşekkürler...

Standart Cevap: Türkiye'de kış turizmi ve 2011 Erzurum Kış Olimpiyatları(tez konum)

varrrr
    bana mesaj at

Standart Cevap: Türkiye'de kış turizmi ve 2011 Erzurum Kış Olimpiyatları(tez konum)

Alıntı mnece Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili KarTukunları;

Yüksek lisans tezim için konum Erzurum Kış Olimpiyatlarının olay yönetimiyle ilgili..Teorik bilgiler konusunda pek sıkıntım yok ancak önümüzdeki günlerde Erzuruma gitmem gerekecek konuyla ilgili yetkili kişilere ulaşabilmek için. Sitemizde Erzurum da olan, yaşayan, kamu kurum kuruluşlarında yer alan,tanıdığı olan bana yardımı olcak herşeye ihtiyacım var..Araştırmalı bir tez olacağı için danışman hocam güzel bir şey çıkarsa yayınlatırız dedi, bi el verinde kitabımız olsun :D

Şimdiden teşekkürler...
    Aklıma ilk gelen üyemiz Baki Eğer kısa zaman içerisinde konuyu farketmezse telefonla ulaşıp konu hakkında bilgilendireceğim

Alıntı Emrah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aklıma ilk gelen üyemiz Baki Eğer kısa zaman içerisinde konuyu farketmezse telefonla ulaşıp konu hakkında bilgilendireceğim
    Alıntı tin soldier Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    varrrr
    bana mesaj at

Teşekkürlerrr

adı baki değil ama...
    Konu oliver_han tarafından (05-04-2010 Saat 23:13 ) değiştirilmiştir. Sebep: nick yerine isim kullanımı
    Hayatta kalmak, haz alma duygusunun teşvik ettiği risk alma ve dikkatli davranma arasındaki ince çizgidir.

mnece;
    size pm attım.

iyi olacak hastanın ayağına doktor gelirmiş.
    Hayatta kalmak, haz alma duygusunun teşvik ettiği risk alma ve dikkatli davranma arasındaki ince çizgidir.

Alıntı gokbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi olacak hastanın ayağına doktor gelirmiş.
    aslında gokbey'im, senin de yardımın dokunabilir bu konuda...

Alıntı ayla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mnece;
    size pm attım.
    çok teşekkür ederim..şimdi gördüm mesajınızı

Alıntı oliver_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

dök eteğindeki taşları gökbey

Alıntı oliver_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ?

Sayfa 1/3 123 SonSon

Bu Konudaki Etiketler