Snowboard yarış okulu freestyle eğitimi.!!!
Sayfa 1/3 123 SonSon
29 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Snowboard yarış okulu freestyle eğitimi.!!!

Standart Snowboard yarış okulu freestyle eğitimi.!!!

Eger biraz daha adrenalin istiyorsanız veya pistlerde salınarak snowboard yapmaktan sıkıldıysanız italyan yokusundaki mini snowparkımız artık hizmete girdi....

Freestyle egitimi almak isteyenler icin cesitli calısma programlarımız basladı....

detaylı bilgi almak isteyen arkadaşlar:

enis@snowboardyarisokulu.com

Enis AKYÜZ - 0533 233 93 29

www.snowboardyarisokulu.com

Standart Cevap: Snowboard yarış okulu freestyle eğitimi.!!!

ehue bu okul tam benlik, kafayı gozu kırmadan atlamanın yolları seminerine katılmak istiyorum

Alıntı Emrah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ehue bu okul tam benlik, kafayı gozu kırmadan atlamanın yolları seminerine katılmak istiyorum
    valla orada kırmasan ben kırıcam zaten babuş...

kartutkusuyla ortak gerçekleştirilecek bir grup oluşturma fikriyle, uygun fiyatları baz alan paket programlar geliştirilebilir diye düşünüyorum. Direk gelirim o zaman

) walla ona görede bi program yazılır herhalde.
    ama grubunuzu toplayıp bana kişi sayısı ve tarih belirtirseniz güzel bir freestyle kampı yapabiliriz..

ben de freestyle öğrenmek istiyorum...
    Hayatta kalmak, haz alma duygusunun teşvik ettiği risk alma ve dikkatli davranma arasındaki ince çizgidir.

nedir olay harbi anlamadım ben akdenizdeyim italyan yokuşu nire kardeş evrensel olamadık biz davraz, saklıkent kurban bi yol deyiverin bakem
    at the mountain in the winter<br />at the bottom of the sea in the summer

Alıntı webswinger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nedir olay harbi anlamadım ben akdenizdeyim italyan yokuşu nire kardeş evrensel olamadık biz davraz, saklıkent kurban bi yol deyiverin bakem
    ünlü italyan yokuşu... fatin tepesinden tutyeline doğru inen yokuş... sanırsın ki roma'dan akdeniz'e iniyor... :P

bana carving'i sezgisel olarak öğrettiren yer...
    Hayatta kalmak, haz alma duygusunun teşvik ettiği risk alma ve dikkatli davranma arasındaki ince çizgidir.

Alıntı iceman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sitenizde program detayları ve fiyatları belirtilmemiş.. ??? (sitede de bu konuda siz referans gösterilmişsiniz) Programlar belli mi değilse ne zaman belli olacak? Eğitim içerikleri hakkında detaylı bilgi verir misiniz?
    Alıntı pnryldz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazicida kaliyoruz biz ex havana italyandan kayiyoruz biraz burda bilgi verirmisiniz fiyatlar nasil egitim programi nasil
    Programları Ferdi Hoca perşembe günü belirlicek paket programlar yapmayı düşünüyoruz. Onun haricinde gelen grupların kayma seviyelerine görede freestyle eğitimi vereceğiz. İtalyanın bitiminde sol tarafta snowparkımız var. Gruplar max 6 kişiden oluşucak. Günde 4 saati içeren bi eğitim programı olucak.
    Konu oliver_han tarafından (03-02-2010 Saat 15:45 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Bu Konudaki Etiketler