Sezon finali 27/03 Cumartesi günübirlik ulaşım+Ağaoğlu 75 TL
Sayfa 1/5 123 ... SonSon
42 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Sezon finali 27/03 Cumartesi günübirlik ulaşım+Ağaoğlu 75 TL

Standart Sezon finali 27/03 Cumartesi günübirlik ulaşım+Ağaoğlu 75 TL

YİNE SON NOKTAYI BİZ KOYUYORUZ!!! AĞAOĞLU PİSTLERİNDE SEZONU BİTİRMEYE HERKEZİ BEKLİYORUZ
    EN UCUZ SATIŞA DEVAM 

Ulaşım+sınırsız Ağaoğlu ski pass 75 TL

Tura dahil olan hizmetler

-Gidiş dönüş ulaşım (Mercedes travego ya da man fortuna )

-Sabah araç içerisinde kahvaltı paketi

-Otobüs içi sıcak-soğuk ikramlar

-Sınırsız Ağaoğlu ski pass

Geçerli Olan Pistler

kuşaklıkaya
    belvü
    fahri
    cennet cehennem
    gondola

OTOBÜS KALKIŞ NOKTALARI

- 03:30 Ataköy Atrium Önü

- 04:00 Beşiktaş Yıldız Camii Önü

- 04:30 Kadıköy Eski Salı Pazarı

GARANTİ BANKASI
    SİS TURİZM
    Şb Adı :KAVACIK
    Şb Kodu : 389
    Hesap No : 629 66 61
    IBAN NO : TR 45 0006 2000 3890 0006 29 6661

** Rezervasyon Ödemeleri Yalnızca Havale – Eft olarak yapılacaktır.

SİS TURİZM
    Göksu Evleri , Akkavak Caddesi B 95 – A Anadolu Hisarı

Tel: 0216 465 80 96 Fax :0216 465 80 69 GSM:0507 357 02 89
    info@sisturizm.com www.sisturizm.com

TURSAB ACENTA NO C/4089

Standart Cevap: sezon finali 27/03 cumartesi günübirlik ulaşım+ağaoğlu 75 tl

Ben bu hafta uluadağda idim. haftaya açıkmı diye sordum. neredeyse tüm lift görevlileri kapatıyoruz dedi! Bu haber iyi oldu

Alıntı ryansheckler Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bu hafta uluadağda idim. haftaya açıkmı diye sordum. neredeyse tüm lift görevlileri kapatıyoruz dedi! Bu haber iyi oldu
    çarşamba günü kar yağışı beklenmekte yağısın gerçekleşmesi durumunda tur kesin olarak yapılacaktır.ağaoğlu ile ilgili bir sorun şu anda yok
    Konu oliver_han tarafından (22-03-2010 Saat 14:16 ) değiştirilmiştir. Sebep: alıntı düzenlemesi

kar yagdiysa ve pistler acik olacaksa ben ve kardesim gelecegiz

kar varsa bende gelmek istiyorum. ama zor galiba kar durumlara sakata benzio

Aslinda duyduyum kadariyla carsamba icin kar bekleniyordu ULUDAG da.
    Yagdi mi acaba??
    The Mentalist

!!!...Stand By...!!!

ben de bugn uludağda rent a play ı telefonla aradım. bana şu an kayılabilecek kadar kar olduğunu ama haftasonuna ne kalır orasını bilmediklerini söylediler.

havalar sıcak gidiyor amma haftasonuna üst istasyonlarda kar kalacak gibi... arada ufak ufak soğuk hava dalgası da geliyor... inceden bir yağış bekleniyor...

hava durumuna gore pazar ogleden sonra kar yagacak diyor ama bana cuma-cumartesi pazar lazim, pazartesi isler var :(

Alıntı Gambit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hava durumuna gore pazar ogleden sonra kar yagacak diyor ama bana cuma-cumartesi pazar lazim, pazartesi isler var :(
    sanki o hava biraz daha öne kayacakmış gibi duruyor... :wink:

Sayfa 1/5 123 ... SonSon

Bu Konudaki Etiketler