13 Şubat Skiboardmania @ İtalyan, Tutyeli yada Cennetkaya liftleri günübirlik tur 85 TL. - Sayfa 3
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
25 sonuçtan 21 ile 25 arası

Konu: 13 Şubat Skiboardmania @ İtalyan, Tutyeli yada Cennetkaya liftleri günübirlik tur 85 TL.

Standart Cevap: 13 Şubat Skiboardmania @ İtalyan, Tutyeli yada Cennetkaya liftleri günübirlik tur 85 TL.

Alıntı pellinn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nası ya en son bıraktığımda ben liste alır yürür dedim tek kaldım olmaz ama bu kadarda ayıptır valla hem kayacam hemde ahlanıp vahlanacam oralarda ???
    Hava koşullarından olsa gerek . snow forecast verileri pek iç açıcı gözükmüyor(şimdilik)

Standart Cevap: 13 Şubat Skiboardmania @ İtalyan, Tutyeli yada Cennetkaya liftleri günübirlik tur 85 TL.

Arkadaşlar bir bilen yokmu??
    tutyelinin skipass fiyatını ve hangi otelin veridğini...
    Faruk ırgaç <br />35

Alıntı pnryldz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    grand yazıcı mountain'dan alınabiliyo ama alternatifte vardır muhakkak ya 30TL yada 50 TL olması lazım net değilim ama en azından fikir olabilir diye yazıyorum yine kesin bilen birisi yazsın
    teşekkür ederim pnr pazar ptes i orda olucaz sanımr...
    Faruk ırgaç <br />35

Merhaba kartutkunları;
    şuan uludağdayım, dün akşam saatlerinde başlayan yağmur yağışı aralıklarla devam ediyor.
    13
    Şubat Cumartesi günü yapılcak olan günübirlik uludağ turumuz şiddetli rüzgar nedeniyle sorun yaşanabiliceğinden dolayı iptal olmuştur.

14 Şubat pazar günü görüşmek üzere, hoşcakalın...

acaba pazar gunu kızımıda alıp gelsem kimler gelir ?

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Bu Konudaki Etiketler