Yorum : LibTech Travis Rice BTX 153 - Sayfa 2
Sayfa 2/7 İlkİlk 1234 ... SonSon
62 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Yorum : LibTech Travis Rice BTX 153

Standart Cevap: Yorum : LibTech Travis Rice BTX 153

153'le 157 arasında hızdan kaybeder, manevradan kazanırım, doğrumu ?

Başka bir deyişle ebay da şu an 157 yok
    Serdar / Ankara / 1974

Çalışmaya adapte olmaya çalışıyor

Snowstuff aramızda onlarca özel mesaj geçti, sen sordun ben yanıtladım. O kadar seni ikna ettiğime inanmama rağmen halen Banana harici bir model arıyorsun

Türkiye'de freestyle boardların yaygınlaşması ile freestyle'ın öne çıkacağı (ground tricks, jibbing anlamında) kesin gözüyle bakıyorum. Dolayısıyla freestyle bir board almanı öneriyorum, tekrardan ve üzerine basarak Hem eğlence, hem gelecek freestyle'dadır diyorum. Düz kay, hızlı kay, sağa dön, sola dön biryere kadar

Ve yorumumu çok sevidiğimiz bir kişinin Sarıkamış'ta Bananayı deneme amaçlı ayağına bağladıktan sonra 2. dakika ve 10.dakika sözleri ile bitirmek istiyorum :

- Yehhuuu yupppii
    - Demek keramet boarddaymış

Gün sonu söylediğini unutmuşum :
    - Tamam abi kesin banana alıyorum
    There must be some kind of way out of here

kan çekiyor sanırım nuess , banana arayıp dururken bir baktım c2 okuyorum, bir baktım freeride da çok iyiymiş
    Yinede BTX teknoloji,kardeş bunlar kardeş

153 e ne diyorsun ???
    Konu snowstuff tarafından (29-03-2010 Saat 23:08 ) değiştirilmiştir.
    Serdar / Ankara / 1974

T Rice'da sana 157 olur diyorum

ok'dir ayrıca extreme carver'ada teşekkür ederim

@nuess, işin komiği ne biliyomusun bu boardu senin nejjj de gördüm, ondan sonra karar verdim. Du bakalım ne yapacaz, 157 yok
    Konu snowstuff tarafından (29-03-2010 Saat 23:21 ) değiştirilmiştir.
    Serdar / Ankara / 1974

yok arkadaş deli olacam,

tamam Banana alalım,ok.

Ama fiyat varsa shipping yok. Shipping varsa wide çıkıyor. Olmadı boy 159 oluyor , hadi hepsi tuttu renk sarı-kırmızı oda bu bünyeye ters.

yaw bağlama alıcam parayı marayı gözden çıkarttım, board'u alamıyorum ki bağlamaya geçeyim
    Serdar / Ankara / 1974

Sakin sakin

Banana şu anda karaborsa misali. Acele etmeyin hepsi olur. Bu arada benim fotoğrafıma dikkatli bakarsanız board sarı kırmızı, üzerimdeki üniformanın rengi zaten belli.

Skate Banana da şöyle bir durum var. Renkler ikiye ayrılıyor. Standart ve assorted. Standart istediğiniz vakit yeşil sarı renklerde geliyor.

Assorted lar ise :
    Kırmızı Sarı
    Siyah Gri
    Mavi Yeşil
    Pembe Kırmızı

renklerine sahipler ve assortedlarda şu rengi istiyorum deme lüksüne sahip değilsiniz. Ebay'de satılan olmak üzere fotoğraflarda yeşil sarı(standart) olmasına rağmen büyük bir çoğunlukla assorted gönderiliyor. Satıcıya sorduğunuzda size durumu açıklar. Boardun rengine desenine bakmayın. Önemli olan işlevi...

çeşitli yorumlar arasında kafayı yerken bu siteye denk geldim, yorumcular gerçekten bilgili görünüyor,BristolMTBoarder adlı yorumcuya dikkat. Özellikle banana ve c2 btx ile ilgilenenler okuyabilir

Lib Technologies Skate Banana Original BTX Snowboard from Dogfunk.com
    Serdar / Ankara / 1974

yorumlarda tr c2 btx upgraded banana olarak geçiyor, tabi bananaya göre sert (aslında stiffer).

daha hızlı daha all mountain bir board açıkca şöyle tarif ediliyor : "aggresive freestyle high speed all mountain board"

iyi de bu ben miyim

Birde bananayı all mountain kullanacaksanız biraz daha büyük almak konusunda öneriler göze çarpıyor ????
    Serdar / Ankara / 1974

156 would be a better size for you if your looking for a park specific board whereas 159 would be more for all mountain. The skate banana is a sick board for the park, i definitely recommend it, if you want something cheaper don't go with burton there are many other options such as the rome artifact, ride kink, capita stairmaster, signal park rocker all are from non sell out companies and you also have the freedom of using any bindings you want, but if you got the cash go with the banana for sure

paylaşmak istedim
    Serdar / Ankara / 1974

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234 ... SonSon

Bu Konudaki Etiketler