@ryansheckler
katkın için teşekkür ediyorum. TRS C2 BTX'in istanbulda var olabileceğini düşünmedim desem
Yorumlarının tamamına katılıyorum ve internette benzerlerini okudum en can alıcısı bu board için "upgraded skatebanana" idi![]()
@ryansheckler
katkın için teşekkür ediyorum. TRS C2 BTX'in istanbulda var olabileceğini düşünmedim desem
Yorumlarının tamamına katılıyorum ve internette benzerlerini okudum en can alıcısı bu board için "upgraded skatebanana" idi![]()
Serdar / Ankara / 1974
Çalışmaya adapte olmaya çalışıyor
@oliver
@iceman
@drunk bat
çok teşekürler arkadaşlar, darısı isteyenlerin başına olsun. Hala iyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum![]()
Serdar / Ankara / 1974
Serdar / Ankara / 1974
@Bora S
NEW 2010 LIB-TECH SKATE BANANA 156 WIDE/ Union Bindings - eBay (item 160416812099 end time Mar-30-10 18:55:05 PDT)
bence bir göz at, fiyat hiç fena değil![]()
Serdar / Ankara / 1974
5 foot 9 inches. Size 9.5 boot, about 164 lbs. What size do you think i should get? And how does this hold up goin fast on groomers. Does it get sketchy or will it be a great all around board.
By: aHmO20854![]()
March 6, 2010
156 for a park board or 159 if you do all mountain riding. Its advertised as an all mountain board but its more of a park board and tends to get chattery at high speeds and can be a noodle on bigger park features, if you want something thats stable at high speeds you need c2 btx which is in the t rice and the dark series
By: BristolMTBoarder![]()
March 7, 2010
Soruyu soran yaklaşık 75 kg/180 cm bir adam
Serdar / Ankara / 1974
Öncelikle yeni Board' un hayırlı olsun snowstuff, burada konu canlıyken bende birşey sormak istiyorum şu linkte;
2010 Lib Tech SKATE BANANA Snowboard - 159 cm - eBay (item 190384610522 end time Apr-27-10 14:17:38 PDT)
görünen board' un fiyatı 379 dolar ve anladığım kadarıyla Türkiyeye de gönderim yapıyor ve nakliyede 70,75 dolara geliyor. Ben şimdi Ebay e üye olup bu paypal la bu boardu alsam + nakliyesiyle toplam 449,75 dolaramı mal olacak? Yoksa bilmediğim herhangi bir masrafı çıkacak mı? Herhangi bir bayram zamanı ''gift'' yazdırıp 300 euro sınırı dahilinde gümrük ödemeden Türkiyeye getirebilirmiyim? Olaki gümrük yemedine kadar masrafı olur? Veya ben cahilim de olayı kıçından mı anladım? ki öyleyse bana bir anlatırsanız sevinirim
![]()
gümrük tarifesiyle ilgili bir basligimiz vardi... ??? eğer gümrüğe takılırsa ABD'den geldigi için %20 oranında maktu bir vergisi var...