Türkiye'de kış turizmi ve 2011 Erzurum Kış Olimpiyatları(tez konum) - Sayfa 2
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
24 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Türkiye'de kış turizmi ve 2011 Erzurum Kış Olimpiyatları(tez konum)

Erzurum Beyi Baki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Cevap: Türkiye'de kış turizmi ve 2011 Erzurum Kış Olimpiyatları(tez konum)

Alıntı mnece Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili KarTukunları;

Yüksek lisans tezim için konum Erzurum Kış Olimpiyatlarının olay yönetimiyle ilgili..Teorik bilgiler konusunda pek sıkıntım yok ancak önümüzdeki günlerde Erzuruma gitmem gerekecek konuyla ilgili yetkili kişilere ulaşabilmek için. Sitemizde Erzurum da olan, yaşayan, kamu kurum kuruluşlarında yer alan,tanıdığı olan bana yardımı olcak herşeye ihtiyacım var..Araştırmalı bir tez olacağı için danışman hocam güzel bir şey çıkarsa yayınlatırız dedi, bi el verinde kitabımız olsun :D

Şimdiden teşekkürler...

elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım_?

Standart Cevap: Türkiye'de kış turizmi ve 2011 Erzurum Kış Olimpiyatları(tez konum)

slm varsa banada lazım aynı konu benim ki tez değil küçük bi ders için.

2011 erzurum kış olimpiyatları web siteside benden üniversiade haricinde hiç sitesi yok bende bi yardımcı kaynak bazında site açtım.. çok güzel geçicek bende orada olucam

Alıntı kartallar_76 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2011 erzurum kış olimpiyatları web siteside benden üniversiade haricinde hiç sitesi yok bende bi yardımcı kaynak bazında site açtım.. çok güzel geçicek bende orada olucam
    kartutkusuna hoşgeldiniz... müsait olduğunuzda sizi şu konuya da bekleriz: http://www.kartutkusu.com/dag-kafete...tanisalim.html

İstanbul Hatunu MinEce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bu başlığımı tekrar görmek , ama süper telaşla değil gülümseyerek görmek çok iyi geldi...

Sevgili kartutkunları ; 2011 Erzurum Winter Universiade Organizasyonun Halkla İlşkiler Çalışmaları Çerçevesinde İncelenmesi başlıklı tezimi teslim etmenin ve kabul edilmesinn gururunu ve mutluluğunu paylaşmak isterim

Ziyaretçi

tebrikler mnece...tezinden de azıcık bahsedersen seviniriz.

tebrik ederiz mnece...

İstanbul Hatunu MinEce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı bkaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tebrikler mnece...tezinden de azıcık bahsedersen seviniriz.
    Alıntı oliver_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tebrik ederiz mnece...

çok teşekkürler müsayit bir zamanda anlatırım tezim hatta pdf olarak talep edene gönderebilirim de.. işe de girdimde sölemesi ayıp daha oh bitti demeden yine koptum yetişemiyorum

Mnece, tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.

Erzurum Beyi Baki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı mnece Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu başlığımı tekrar görmek , ama süper telaşla değil gülümseyerek görmek çok iyi geldi...

Sevgili kartutkunları ; 2011 Erzurum Winter Universiade Organizasyonun Halkla İlşkiler Çalışmaları Çerçevesinde İncelenmesi başlıklı tezimi teslim etmenin ve kabul edilmesinn gururunu ve mutluluğunu paylaşmak isterim
    hadi geçmiş olsun. devamı gelsin. darısı benim başıma

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Bu Konudaki Etiketler