23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı

Standart 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı

Tüm Kartutkunlarının şu en çok ihtiyaç duyduğumuz zamanlarda ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutlarım..
    İST / A rh(-)
    Sefaya Vefa Göstermeyenin Cefası Daim Olur..

Standart Cevap: 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı

Daha nice ulusal egemenlik ve çocuk bayramlarını büyük önder Atatürk'ün izinde ve bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'nde hep beraber kutlayalım.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    Ummaz olursan, korkmaz olursun

Sevgili Karkedisi, bu başlığı açtığın için ve daha da önemlisi bayramımızın
    adını tam adıyla kullandığın için kutlarım
    Çünkü çoğu insan 23 Nisan'ı sadece çocuk bayramı olarak biliyor,
    halbuki bu bayramın bir de diğer anlamı var ki o da Ulusal Egemenlik Bayramı olması

Tüm Kartutkusu ailesinin bayramı kutlu olsun

Alıntı lambacini Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha nice ulusal egemenlik ve çocuk bayramlarını büyük önder Atatürk'ün izinde ve bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'nde hep beraber kutlayalım.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    +10000000000

bu bayram basbakanlik koltuguna temsili olarak cocuklari oturtacaklarina Deniz BayKal i oturtsalar, acaba en azindan 1 gun de olsa oturdum, gozum acik kalmaz artik deyip de partisinin basindan cekilir mi acaba.

Neyse cok siyasete kacmadan ben de hepimizin ulusal egemenlik ve cocuk bayramini kutlarim.

Alıntı CemKa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili Karkedisi, bu başlığı açtığın için ve daha da önemlisi bayramımızın
    adını tam adıyla kullandığın için kutlarım
    Çünkü çoğu insan 23 Nisan'ı sadece çocuk bayramı olarak biliyor,
    halbuki bu bayramın bir de diğer anlamı var ki o da Ulusal Egemenlik Bayramı olması

Tüm Kartutkusu ailesinin bayramı kutlu olsun
    sevgili CemKa,
    aslında bu günün tek anlamı vardır oda senin söylediğin gibi "Ulusal egemenlik" olmasıdır..
    Mustafa Kemal ATATÜRK bugünü bu topraklara olan sevdavımızı belirtmek için ilan etmiş ve bugünü de çocuklara armağan etmiştir..

çocuklar için davet gönderilen ülkelerden İsrail ve Ermenistan'dan hiç cevap bile gelmemesi düşündürücü..
    bu çocuklar için bir olimpiyatıdır.. bunu bile siyasi gören akılsız beyinlere selam olsun tenhada yakalamıyim..
    İST / A rh(-)

Alıntı Gambit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu bayram basbakanlik koltuguna temsili olarak cocuklari oturtacaklarina Deniz BayKal i oturtsalar, acaba en azindan 1 gun de olsa oturdum, gozum acik kalmaz artik deyip de partisinin basindan cekilir mi acaba.

Neyse cok siyasete kacmadan ben de hepimizin ulusal egemenlik ve cocuk bayramini kutlarim.
    Gambit,
    senle aynı anda yazdık ama sende bu günü siyasi düşünenler için söylediklerimden nasibini almış oldun sanırım.. he nedersin? hemde fazlasıyla..
    İST / A rh(-)

Alıntı karkedisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gambit,
    senle aynı anda yazdık ama sende bu günü siyasi düşünenler için söylediklerimden nasibini almış oldun sanırım.. he nedersin? hemde fazlasıyla..
    senin yazdigin mesaj 23 Nisan i siyasi nedenle kutlamayan veya 23 Nisan'i siyasi olarak farkli gorenler ile ilgili benim anladigim.

Ben modern ve Ataturkcu bir Turk genci olarak 23 Nisan i tum kalbimle hissediyorum ve Rusya da bile kendi kendime kutlamakdan mutluluk duyuyorum.

Evet, aklima bu espri geldi 23 Nisan'dan oturu, ama senin yazdigin mesajin bana etki ettigini dusunmuyorum, cunku ben 23 Nisan i sadece siyasi olarak yorumlamiyorum. Yok sen oyle yorumluyorsan, mesajini bana laf gelmeyecek sekilde degistiriver dostum

TBMM'nin kurulduğu 23 Nisan'ı Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilan eden Gazimizin ruhu şad, mekanı cennet olsun.

"Bugünün küçükleri, yarının büyükleri" diyen Atamızın 1922 yılında Bursa'da çocuklara yaptığı konuşma;

Küçük hanımlar, küçük beyler...
    Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü,
    yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız.
    Memleketi asıl aydınlığa gark
    edecek sizsiniz. Kendinizin ne
    kadar önemli, kıymetli olduğunuzu
    düşünerek ona göre çalışınız.
    Sizlerden çok şeyler bekliyoruz;
    kızlar, çocuklar!

Çocuklara verdiğini önemi ne güzel ifade ediyor değil mi ?

Milliyetçi, ahlaklı, vatana-millete-toprağa-bayrağa-kitaba sadık, en önemlisi Gazimizin arzu ettiği Gururlu ve Onurlu Şanlı Türk evladı ölçütlerinde bir nesil gelişmesi dileğiyle bayramımız kutlu olsun...

Düzeltme: Karkedisi'ne bu başlığı açtığı için teşekkür ederim.
    Konu Maverick tarafından (23-04-2010 Saat 02:13 ) değiştirilmiştir.

Cocuklarımızın bayramını kutlarım, su anda Defne nin okulunda gosteriyi bekliyoruz. Her yer cocuk dolu , birbirlerini babalarına şikayet ediyorlar

Sayfa 1/2 12 SonSon

Bu Konudaki Etiketler