SuKay Park Mı?Hadiii - Sayfa 2
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
35 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: SuKay Park Mı?Hadiii

Standart Cevap: SuKay Park Mı?Hadiii

Alıntı darksky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merak etme sen yeni başlamışsın başlamadan bırakanlarımızda var dimi tifom abim
    Başlatırız senide Wake'a merak etme.

----------

Bu arada Bursa için İstanbul'dan bir program düşünüyoruz. Hafta içi netlik kazanır.

Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

----------

Bu arada Bursa için İstanbul'dan bir program düşünüyoruz. Hafta içi netlik kazanır.
    bekleriz abicim
    Ahmet GÜVEN

Ben başladım hatta deli sevdim.En azından ilk kalktığım gibi sağlam 6 tur attım sorasında zaten kavradım 1 tur atıp bırakıyordum Benim derdim bu işi ciddi anlamda yapmak.Yani boardumu,kaskımı vs. alıyım düzenli olarak ve üst seviyede yapıyım istiyorum.Spor geçmişim baya yoğun olduğundan böyle yorucu sporları çok seviyorum ( 6 yıl milli sporcuydum) Ayrıca salı sabahtan gitme planları içindeyim ( ist'dan arkadaşlar gelince en azından rezil olmayalım,hamlık olmasın die )

----------

önce bi kendini başlat bakalım sevgili İstanbul Bey'i...

Alıntı la_hawle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    önce bi kendini başlat bakalım sevgili İstanbul Bey'i...
    Ben jübilemi yaptım. Artık yerimizi gençlere bırakmalıyız

Ben bugün sukayparktaydım gözlerim Maverick'i aradı ama o yoktu üzüldüm,hüzünlendim...Ama metin oldum ve sevgili kartutkusu arkadaşlarım içinde wakeboard yaptım

e hadi ama yok mu bu haftasonuna bi organizasyon yani ben ordayım yeni nesil çaylak olarak ama ekip de orda olsa daha bi hoş olurdu...

Alıntı tekelioglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bugün sukayparktaydım gözlerim Maverick'i aradı ama o yoktu üzüldüm,hüzünlendim...Ama metin oldum ve sevgili kartutkusu arkadaşlarım içinde wakeboard yaptım
    Eline ayağına sağlık tekelioğlu
    kısa zamanda buluşup hem yeni tshirtlerin buluşmasını hemde wakeboard etkinliği yapalım hep birlikte. Şaka bir yana, ay da bir de olsa özleniyormuş bu wakeboard

Alıntı tekelioglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim İş ve tatil gezim öncesi bir tur düzenleriz inşallah. T-shirtlerimizle şov yaparız.

Benim İş ve tatil gezim öncesi bir tur düzenleriz inşallah. T-shirtlerimizle şov yaparız.
    Bak bu güzel olur işte

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Bu Konudaki Etiketler