Doktor "dur kayma" !!! derse:(( - Sayfa 2
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
40 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Doktor "dur kayma" !!! derse:((

Standart Cevap: doktor dur kayma derse:((

Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Az önce telefonda bende öyle söyledim, ilaç ne kadar geçirebilir ki diye.

Benim doktorum "Yerinde olsam ameliyat olur, 6 ay spordan uzak durur, tamamen geçmesini beklerdim, ileri ki yaşta daha sıkıntı olabilir, çünkü sen sürekli spor yapan birisin, kas yırtığı kolay ve tedavi edilebilen bir rahatsızlık " dedi.

O yüzden ben ilk fırsatta olacağım Oli.
    seni doktoruna havale ediyorum tifoo... geçmiş olsun tekrar...

Alıntı oliver_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seni doktoruna havale ediyorum tifoo... geçmiş olsun tekrar...
    Eyvallah Oli sağolasın.

çok geçmiş olsun dentist..
    1 ay dayanılmayacak bir süre değil..umarım dikkat edebilir ve bir an önce sağlığına kavuşursun..Antalya'dan Uludağ'a günübirlik gelecek kaç kişi varki elimizde..

dentist, oliver ya da tecrube gecirmis arkadaslar

dizde yirtik nasil anlasilir ? Mesela su anda ben de ya da baskasinda olabilir mi, biz farketmeden yoksa agri sizi yapiyor mu

Up there with the best of the best

Alıntı Gambit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

dizde yirtik nasil anlasilir ? Mesela su anda ben de ya da baskasinda olabilir mi, biz farketmeden yoksa agri sizi yapiyor mu
    menisküs yırtığı için ağrı, takılma, merdiven inip çıkarken zorlama gibi şikayetler referans... bağ yırtığında yırtılma sonrası şişlik, zorlandığında dizde boşalma, kontrolsüzlük gibi belirtiler oluyor... tabi nolursa olsun, ortopedistin muayenesi kesin teşhisi koyuyor, görüntüleme teknikleri de detayları gün ışığına çıkartıyor...

Alıntı Gambit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ben sağ kolumu kaldırmak için 180 derece döndürme yapıyorum. Şimdi burdan anlatması zor ama bayağı bir belli ediyor. Yırtığın oldu kas hareket yapmak istediği an bi acı duyuyorsun. Normal dururken beden çok ağrı yok, o gün çok zorlamışsam oluyor, onun dışında durağan da rahatsız etmiyor. Ama gel görki o kası hareket ettirmeye dur.

çok geçmiş olsun Dentist :(
    Neyseki bu sakatlığın yaz döneminde ortaya çıktı, zaten kısıtlı olan kış döneminde bi yerimiz sakatladığımda en çok kayamayacağım için üzülüyorum.
    Kışa kadar çok daha iyi olursun inşallah , benimde dizimde menisküs çıktı ameliyat ta olmadım , ilk baştaki ağrılar aradan aylar geçtikçe giderek yok oldular.

Bu kışta bol bol kaydım menisim küsüm le

Alıntı oliver_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @dentist: geçmiş olsun... koşmaman, mümkün olduğu kadar merdiven çıkıp inmemen, dizini çok bükecek faaliyetlerde bulunmaman gerekiyor... çok bükme derken normal yürüyüş yapabilirsin... hatta faydalı bile olur... ilerisi için bacakları kuvvetlendirici egzersizlere başlaman da faydalı olacaktır... tabi çok zorlamadan, usul usul...

@drunk bat: snowboardun dizler için zararsız olduğunu kim söylemiş... kayağa göre daha az zarar vermesine tamam ancak risk her zaman var, bir başka deyişle sakatlanmak olası...
    Oli, ekmeğimizle oynama Müşteriyi kaçırıyorsun...
    Dentist, geçmiş olsun...Oli herşeyi gayet güzel anlatmış..
    Kıkırdak gelişimi için bir ilaç verilmiştir sana..Bu şekilde menisküsün toparlanması bekleniyor...Travmadan kaçınırsan sezona yetişirsin...Takılma şeklinde bir his yaşıyorsan ilaçla zor iyileşir..
    Bordla ilgili olarak deneyimimi paylaşmak isterim..Eğer ayaklar arasındaki mesafeyi düzgün ayarlamazsanız iç menisküslere bası artıyor ve dejenerasyon var ise yırtığa doğru gidebilir..
    Dünyada iki farklı insan var, bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler.

Friedrich Nietzsche

Oliver, maverick tesekkurler detayli aciklamalar icin

Bayaa ciddi bir seymis bu sorun, cok gecmis olsun dentist

Up there with the best of the best

Alıntı iynem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oli, ekmeğimizle oynama Müşteriyi kaçırıyorsun...
    Dentist, geçmiş olsun...Oli herşeyi gayet güzel anlatmış..
    est. hocam...

Alıntı oliver_han Nickli Üyeden Alıntı
    tabi nolursa olsun, ortopedistin muayenesi kesin teşhisi koyuyor

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Bu Konudaki Etiketler