Merhaba, 1 yıldır aktif olan sitemiz artık kendi stoklarımızla entegre olarak daha iyi bir şekilde yayın hayatına devam ediyor.
Geçen yıl yapmış olduğumuz Kartutkusu Vitrin çalışmasıyla oldukça hareketli ve neşeli bir kış dönemi geçirdik. Birçok Kartutkusu üyesi harika fiyatlarla, gerçek markalara kavuştular.
Bu sezonda bu gibi çalışmalar yapmayı planlamaktayız. Biz bunları sizler için düşünürken hali hazırdaki ve oldukça ilgi göre SADECE 24 SAAT kampanyamızı hatırlatmak istedim.
Hergün 1 üründe, oldukça ciddi indirimler yapılarak ürünler satışa çıkartılıyor ve SADECE 24 SAAT vaktiniz var. Bunun için SPXSHOP.COM KAYAK SNOWBOARD TENİS VE YÜZÜCÜ MALZEMELERİ - OAKLEY - VANS - THE NORT FACE - BURTON - ROSSIGNOL - BABOLAT - DUNLOP - FLOW - RIPCURL EN UYGUN FİYAT EN ÇOK SEÇENEK ana sayfasını hergün birkez ziyaret etmeniz, çok avantajlı fiyatlarla birçok ürünü kaçırdım dememeniz için yararlı olabilir.
Sadece kışlık değil, diğer tüm ihtiyaçlarınıza yönelik ürünler kampanyaya girmektedir.
Bugünün ürünü bayların kaçırmaması gereken, Billabon Blazer Bay Tshirt, linkimiz aşağıda, iyi alışverişler dilerim;
BLAZER

Alıntı
bu spxshop'tan mesela bir snowboard pantolonu almak istiyorum, acaba beden olarak deneme şansım var mı? malum daha kış ürünleri mağazalara gelmedi