KARTutkusu SPX Ürün Tanıtım ve Tanışma Partisi - Sayfa 5
Sayfa 5/16 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
154 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: KARTutkusu SPX Ürün Tanıtım ve Tanışma Partisi

Standart Cevap: KARTutkusu SPX Ürün Tanıtım ve Tanışma Partisi @ 3 Kasım Saat 22:00

tifo'ya makine yetmez, meşeyle çalışmak lazım...

Standart Cevap: KARTutkusu SPX Ürün Tanıtım ve Tanışma Partisi @ 3 Kasım Saat 22:00

SB ağır bakım ücreti ne kadar olucak, ayıptır sorması?
    Hayatta kalmak, haz alma duygusunun teşvik ettiği risk alma ve dikkatli davranma arasındaki ince çizgidir.

Alıntı oliver_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tifo'ya makine yetmez, meşeyle çalışmak lazım...
    Onu bunu bilmem, sezon yaklaşıyor, ve kayaklar hala duruyor. Haberiniz ola

Sağlık sigortası gibi düşünün. 20 kişi 10 TL toplansa, ömür boyu Maverick kaza sigortası. Bence çok kârlı.

Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onu bunu bilmem, sezon yaklaşıyor, ve kayaklar hala duruyor. Haberiniz ola

Sağlık sigortası gibi düşünün. 20 kişi 10 TL toplansa, ömür boyu Maverick kaza sigortası. Bence çok kârlı.
    184/2=92... amma velakin 135'den fazla yaklaşamazsın bana... dolayısıyla güvendeyim...

Selam arkadaşlar,

Bir süre WarDjinn nickiyle forumlarda bulunuyordum ama birden hesabıma ulaşamaz hale geldim. bunda ayrıldığım iş yerimin mail adresimi hemen kapatması en büyük etken tabi

Ben orada olacağım ancak saatlerde bir yanlışlık yok mu organizasyon 19:00 - 23:00 arası diye biliyorum ben. Hatta facebook'ta önce 20:00 - 24:00 olarak açılmış daha sonra değiştirilmişti?

Alıntı KiTe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @Emrah : Kayakları ve boardları, buluşmaya götürüyormuyuz,bakım için bırakmaya, nedir son durum?
    +1

Alıntı Myth Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar,

Bir süre WarDjinn nickiyle forumlarda bulunuyordum ama birden hesabıma ulaşamaz hale geldim. bunda ayrıldığım iş yerimin mail adresimi hemen kapatması en büyük etken tabi

Ben orada olacağım ancak saatlerde bir yanlışlık yok mu organizasyon 19:00 - 23:00 arası diye biliyorum ben. Hatta facebook'ta önce 20:00 - 24:00 olarak açılmış daha sonra değiştirilmişti?
    Merhaba Myth, istersen rumuzunu geri verebiliriz.

Bu arada saatler konusunda neden yanlışlık olduğunu düşündün?

vize zamanı...isyanlardayım :D
    Board insanın kendine yakışanı giymesidir.öyle ki insan eline boardunu alıp bi dağa çıkarsa,soğuktan mütevellit sıcacık kıyafetler giyme isteği duyar ve bu kıyafetleri burton amblemiyle taçlandırsa..yanına gelen arkadaşlar baktıkları şeyden etkilenmezlermi..board insanın kendine yakışanı giymesidir

gerçi yukarıda da sorulmuş ama tekrar sormak istedim. buluşmaya boardları getirelim mi? ben izmirden gleiyorum. onun için bu soruya pazartesi akşamına kadar tam bir cevap alırsam çok sevinirim
    =-Mustafa Can-=
    A Rh(+)
    Burton Elite 154/Flow the Five/Flow the One/Red hi-fi audex

Alıntı KiTe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şuan için kar durumu belirsiz, kayacak kadar kar olmama ihtimali çok yüksek, o yüzden getirme istersen
    kaymak için değil yahu, bakım için getirsek mi? yoksa biraz daha erken çıkıp önce makinenin olduğu spxshop'ı mı bulsam?
    =-Mustafa Can-=
    A Rh(+)
    Burton Elite 154/Flow the Five/Flow the One/Red hi-fi audex

Sayfa 5/16 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon

Bu Konudaki Etiketler