Merhabalar kardeşlerim. Eniştemin batonlarını ben aldımancak kendine yeni baton alacağı için şimdi baton derdine düştük. Erzurum'da şuan tamda sezonu olmadığı için çeşit yok mağazalarda. Ve bizim tercihimiz eğri baton. Burdaki mağazalarda 1-2 tane var. Ancak çok pahalı. Şimdi benim baton alabileceğim bildiğiniz Türkiye'de bulunan online alışveriş sitesi var mı? Bir sorumda eğri batonların genel olarak fiyat aralığı nedir? Yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum..!

ancak kendine yeni baton alacağı için şimdi baton derdine düştük. Erzurum'da şuan tamda sezonu olmadığı için çeşit yok mağazalarda. Ve bizim tercihimiz eğri baton. Burdaki mağazalarda 1-2 tane var. Ancak çok pahalı. Şimdi benim baton alabileceğim bildiğiniz Türkiye'de bulunan online alışveriş sitesi var mı? Bir sorumda eğri batonların genel olarak fiyat aralığı nedir? Yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum..!
Alıntı

.. Kardeşim Selim abiyi hangi Karspor'da bulabilirim? Bi tanede Erzurum A.V.M'de açtılar bildiğin gibi.. Bide bu Dilber Spor'la, terminalin ordaki Rossignol bayisinin tam olarak yerleri nerede? Garip gelecek belki ama o iki mağazayı hiç görmedim.. Hani yine belki terminalin ordakini görmem olağan ancak geçen "Bunk" un eski mesajlarında gördüm Dilber Spor adını.. Lalapaşanın karşısında demiş.. Orayı nasıl görmemişim anlamıyorum :P