Üniversite ve Snowboard - Sayfa 3
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
36 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Üniversite ve Snowboard

Standart Cevap: Üniversite ve Snowboard

darksky 'a kesinlikle katılıyorum. Uludağ Üniversitesi hiçte küçümsenebilecek bir okul değil bence. Yukarıda "Baba parası yeme" tabirinden söz edilmiş. Şu konuya dikkat çekmek istiyorum arkadaş ben okumıyacağım falan demiyor. Siz olayı okumak istemeyen bir öğrenci konumuna getirdiniz. Arkadaş hiçte küçümsenmeyecek bir üniversitede okuyup sosyal etkinliklerinide aynı çerçeve içerisinde gerçekleştirmeyi amaçlıyor.

Bende sonuncu sınıf bir lise öğrencisiyim ve benimde ilk tercihim büyük ihtimalle BURSA Uludağ Üniversitesi olacak. Zaten Bursa'da ikamet ediyorum. Bursayı her ne kadar bazı konularda geri bulsamda Türkiyedeki imkanı en bol şehirlerden biri , tabiki İzmir İstanbul gibi illerle kıyaslanmaz...

Bence Finlandiya'ya git :D hem kızlarıda güzel :D ben ortalamayı bi yükseltsem direk erasmusa basvurup gitcem ama :S

Bu arada üniversiteden Uludağ kesinlikle 2,5 saat sürmez. En fazla 1,5 saat.

Benim anladığım Gambit Uludağ Üniversitesi'ne dandik demedi. Genel olarak konuştu. Yani ülkemizde maalesef dandik üniversite demesek bile kalitesiz üniversiteler mevcut ve seçimini kaymanı kolaylaştıracak diye bunlardan yana kullanma dedi.

Gene de kendisi daha sağlıklı bir şekilde açıklık getirebilir konuya.

Umarım SnowSlip gönlündeki gibi bir üniversite yaşantısı geçirirsin

Evet sanki yanlis yoruma acik olmus ve Ozkansa tesekkurler dogru yorumladigin icin.

Arkadaslar birakin Uludag universitesini, Turkiye nin en dusuk puanli universitesinin ismi gecse, dandik demem.

Burda ki kullanim anlami: daha iyi ve prestijli bir universite de okuyabileceksen, snowboard yapmak icin bu opsiyonu gozden cikarma demekti. Illa ornek vermek gerekise, Bogazici veya Bilkent Isletme de okuyabiliyorsa arkadas, orda okumali..gibi.

Up there with the best of the best

Alıntı Mrtcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    darksky 'a kesinlikle katılıyorum. Uludağ Üniversitesi hiçte küçümsenebilecek bir okul değil bence. Yukarıda "Baba parası yeme" tabirinden söz edilmiş. Şu konuya dikkat çekmek istiyorum arkadaş ben okumıyacağım falan demiyor....
    Ben arkadaş baba parası yiyor demedim zaten, insanların yapacağı yorumları söyledim.

Gambit gibi asla hiç bir üniversiteyi aşağılamam. Ne haddime. ORda okusun veya başka yerde, ama elinden gelenin en iyisini yapsın, kayak için okul seçmek yerine geleceği için okul seçmeli diye düşünüyorum. Sırf bu arkadaş için değil tüm herkes için.

Ülkemizin dolu dolu okuyan gençlere ihtiyacı var.

ulen ortaligi karistirmisin burda harbi liseli detected ya

Alıntı icetea Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ulen ortaligi karistirmisin burda harbi liseli detected ya
    adam haklı beyler...

Adam kartutkusu sitesinde tutkusunun peşinden gitmesini anlatamamış size ya başka kimse de anlamaz herhalde onu
    Bırakın adam tutkusunun peşinden gitsin.Bursa iyi bir seçenek,zorlu kış şartlarına katlanırım,küçük şehir benim için önemli değil diyorsan Erzurum daha iyi bir seçenek
    Ski: Salomon XWing 7
    Boot: Fischer Soma Viron 95 flex
    Helmet: Red Trace Goggle: Giro Root Gloves: Burton Goretex

İlker A. --İZMİR-- Arh(+)
    One life live it... Ski Forever...

bence her açıdan bursa en iyisi
    impossible is nothing!

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Bu Konudaki Etiketler