[Ankara] Günübirlik Kayak Turları
Sayfa 1/5 123 ... SonSon
47 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: [Ankara] Günübirlik Kayak Turları

Thumbs up [Ankara] Günübirlik Kayak Turları

Arkadaşlar Selamlar
    Aranıza yeni katıldım.ama çok fazla vakit kaybetmeden sizlerle iyi vakit geçireceğime inanıyorum.aynı zamanda ankarada faaliyet gösteren bi acentanın sorumlusuyum ve bu kar tutkumu işimle birleştirerek tüm kayakçı arkadaşlerımın hizmetine ankara'dan hergün ulaşım tahsis ettim.bundan sonra ankaradan kartalkaya'ya ulaşım çok kolay.hergün kalkacak araçlarla hem çok ekonomik hemde kaliteli hizmet sağlayacağım.ilk hareket 24 aralık 2010 daha detaylı bilgi için benimle irtibata geçebilirsiniz....

Hepinize Saygılar Sevgiler...
    Seyahat53 Turizm Türsab No:4313
    0533 337 18 21 - 0312 432 53 53 - 6

Standart Cevap: [Ankara] Günübirlik Kayak Turları

Alıntı seyahat53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Selamlar
    Aranıza yeni katıldım.ama çok fazla vakit kaybetmeden sizlerle iyi vakit geçireceğime inanıyorum.aynı zamanda ankarada faaliyet gösteren bi acentanın sorumlusuyum ve bu kar tutkumu işimle birleştirerek tüm kayakçı arkadaşlerımın hizmetine ankara'dan hergün ulaşım tahsis ettim.bundan sonra ankaradan kartalkaya'ya ulaşım çok kolay.hergün kalkacak araçlarla hem çok ekonomik hemde kaliteli hizmet sağlayacağım.ilk hareket 24 aralık 2010 daha detaylı bilgi için benimle irtibata geçebilirsiniz....

sayın seyahat53,

forumumuza hoşgeldiniz... günübirlik kartalkaya ulaşımı imkanı sağlamanız ankara'daki kartutkunları için güzel bir haber... takdir edersiniz ki bir kartutkunu kartalkayaya kaymak için gider... ulaşım dışında skipass dahil günübirlik tur paketleriniz mevcut mu veya skipass indirimi sağlayabiliyor musunuz? bu halde hangi otelden skipass temin edebiliyorsunuz ve ne kadar ücret ödenmesi gerekiyor? ekipman kiralama işlerini de nasıl hallediyorsunuz... son olarak kartutkusu üyelerine indirim yapmayı düşünüyor musunuz?

keyifli forumlar dilerim...

Arkadaşlar birkaç gün aradan sonra yine sizlerle beraberim.
    Ankara'dan ulaşım konusunu biraz daha açalım. Tabiki Hizmetlerimiz sadece ulaşım ile sınırlı değil. Araç içi ikramlarımız, Tüm Gün Sınırsız Ski Pass ve öğle yemeği için Sucuk Ekmek 1 Alkolsüz Meşrubatta dahil.

Bu hizmetlerin Tümü için : Hafta İçi Sacede ve Sadece 90.00 TL
    : Hafta sonu Sacede ve Sadece 110.00 TL

Ayrıca Kayak Ekipmanları kiralamak için indirim uygulanacaktır.
    Otel ve Pist olarak DORUKKAYA SKİ MOUNTAIN RESORT ile çalışıyoruz...

Ankara'dan Tüm Kayaksever ve Kartutkunlarını bekliyoruz.

Konu oliver_han tarafından (21-12-2010 Saat 12:35 ) değiştirilmiştir. Sebep: otel adı

ben dün aramıştım sizin bugun gitmeyi planlıyorduk arkadaşla hayallerimizi yıktınız

bu arada sitenizde gunubirlik tur dorukkaya tarafına gözüküyor kafam karıstı hangisine götürüyorsunuz

Alıntı burakflex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben dün aramıştım sizin bugun gitmeyi planlıyorduk arkadaşla hayallerimizi yıktınız

bu arada sitenizde gunubirlik tur dorukkaya tarafına gözüküyor kafam karıstı hangisine götürüyorsunuz
    yazım hatası... dorukkaya'ya gidiyordur... kartalkaya ski mountain resort diye bir otel yok ama dorukkaya ski mountain resort diye bir otel var...

Ankara Beyi kupeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı oliver_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazım hatası... dorukkaya'ya gidiyordur... kartalkaya ski mountain resort diye bir otel yok ama dorukkaya ski mountain resort diye bir otel var...
    +1
    İmzaya ad soyad yazıyoz sonra google amcada herşey ifşaa oluyo.
    Natural Born Skier
    Rossignol Zenith Z3
    PMR 3.38
    Trollcüyüm, Trollcüsün, Trollcü...

Ankara Sorumlusu metulife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

saat 4'te yola çıkarsanız gelirim, çünkü pist açılıldıkdan 1,5 saat sonra turlar geliyor.
    Hafta içi daha uygun

Alıntı metulife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saat 4'te yola çıkarsanız gelirim, çünkü pist açılıldıkdan 1,5 saat sonra turlar geliyor.
    Hafta içi daha uygun
    +1

güzelmiş valla,eğer fırsatını bulursam bende katılmayı düşünüyorum hafta içi turlara,nasıl olsa hafta içide ankara ya gelmeye başladık necla sultan için
    ARH+
    19.11.1963 ÇORUM

E peki var mı bu pazar giden ?

Sayfa 1/5 123 ... SonSon

Bu Konudaki Etiketler