Kartalkaya Günübirlik Tur Ski-Pass Dahil 60 tl - Sayfa 3
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
36 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Kartalkaya Günübirlik Tur Ski-Pass Dahil 60 tl

Standart Cevap: Kartalkaya Günübirlik Tur Ski-Pass Dahil 60 tl

Ben gelecek haftayı tercih etmeyeceğim, keza hem bu satışlar sebebi ile en kalabalık olan hafta bu olur diye düşünüyorum, hem de yeni yağış yokken ve mevcut kadr da sadece 70 cm iken, gelecek haftaya kadar 50 cm lerde helva bir karda kaymak zor olabilir. Radikal yetkilileri de biz Kartutkusu ailesini yönlendirecek detay bilgileri verebilirse seviniriz. Mesela, yukarıda da sorduğum gibi, en çok talep hangi güne oluyor, mevcut duurmda günde kaç otobüs kalkıyor bu kampanyanın da etkisi ile vb vb.

Alıntı flamenco72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 3 tane aldım..ilkini bu pazartesi kullanıyorum...Zaten hep radikalle gidiyorum...Şu ana kadar Radikalde hiç bir aksilikle karşılaşmadım..Bu vesileyle de teşekkür etmiş olayım...
    En Güncel Pist ve Kar Rehberi, Canlı Kameralar

Şu ana kadar bu kampanya dahilinde gidenler birer yorum yazarlarsa sevinirim. Mesela, öğle yemeğini otelden aldıysanız, farklı bir durum sözkonusu oldu mu konaklama müşterisi ile aranızda? Kar durumu nasıldı bu arada 110 cm diyor ama nerdeyse 15 gündür düzgün yağış yok.

Ewet yarın için hava güzel olacağa benziyor zirvede. Yerimizi ayırttık. Başka giden var mıdır yarın?

Kartalkaya 9 Day Snow Forecast & Skiing Weather for 2255 m - Snow-Forecast.com

Alıntı twingo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ewet yarın için hava güzel olacağa benziyor zirvede. Yerimizi ayırttık. Başka giden var mıdır yarın?

Kartalkaya 9 Day Snow Forecast & Skiing Weather for 2255 m - Snow-Forecast.com
    Gidince hafta içi yorumlarını bekliyoruz

Kampanyanın fiyatı gerçekten çok iyiydi eğer hizmet te iyiyse seneye önceden alıp kenara koymak lazım

Tabi tabi mutlaka yazarım. Hoş Radikal için şu ana dek bir kötü söz söyleme şansımız olmadı, çok uzun yılların verdiği tecrübeleri ile, neredeyse beraber yürüdüğümüz bu dikenli yollarda, kader ortaklarıyız bir yerde. Yarın da farklı birşey olacağını tahmin etmiyorum. Ancak bu arada hava durumunu biliriz diye geçiniyoruz ama umalım da hava bir sürpriz yapmasın. Yoksa, 5 km bir rüzgarda, bulutsuz bir hava bizi bekliyor gibi.

Alıntı Emrah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gidince hafta içi yorumlarını bekliyoruz

Kampanyanın fiyatı gerçekten çok iyiydi eğer hizmet te iyiyse seneye önceden alıp kenara koymak lazım

Tura gittik geldik arkadaşlar.
    Öncelikle, genel olarak gayet iyi geçtiğini söylemeliyim. Bir değerlendirme yaparsak:

(+) lar:
    *Çok güzel hava durumu, sifir ruzgar, sifir bulut(sabah cok az), sifir yagis ve tümü açık olan mükemmel kartal pistleri
    *Sıfır Mercedes otobüs
    *Dakik ve hizli aktivasyonlar (molalarda uyum, zincir takmak için otobüsün zorlanmasını beklememek vb).
    *Skipass ve kayak kirasi indirim kuponu vb uygulamalardaki beceri ve hatasızlık
    *Kartal otelde açık büfe yemek....! Harika, işte senelerdir istediğim olay. Uygulama süper. Konaklama yapanlardan farkınız yok, tek fark içecekler ekstra. Ama birşey içmezseniz masada suyunuz var zaten. Hesabı masada kart ile ödüyorsunuz. Her zmaan bu olsun, ben hep alirim, sucuk ekmek de seçenek olsun, ama bununla karşılaştırılamaz bile. İçecekler de ekstra olmasın, diyelim ki 25 tl olsun. Kaç paralık içersiniz ki. Alkol hariç tabi.
    *Otobüste belli bir saygı ve huzur ortamı; hiç de muhafazakar değilim, ancak özellikle bunun gibi üst düzey bir sportif aktivitede, hem de tek dinlenebileceğimiz ortam olan otobüste, yüksek sesle konuşarak gürültü yapmak veya alkol alarak havayı değiştirmek(!) pek de hoş olamıyor

(-) ler
    Pek birsey yok ama şunlar olabilir ileride geliştirilmek üzere:
    *Otobüste kahvaltı kutusu verilirdi, buna istinaden de fazla birşey yemeden kalkıp geldik. ama Mehmet Bey e sordugumuzda, haftaici turlarda sadece kek ve cay verildigini soyledi. Bunu daha once de yapmistik haftaici, ama kahvalti verilmediğini hatırlayamadım. Yanılıyor da olabilirim ancak kahvaltı şart...
    *Dönüşte otobüste bir çay içmek fena olmazdı, soğuk pistlerden hızla dönerek, yarı donmuş şekilde otobüse binince arıyor insan. Ama sadece soğuk su vardı. Bol bol içtik allah için.

Herşey için teşekkürler Radikal tur ailesine.

Öncelikle, genel olarak gayet iyi geçtiğini söylemeliyim. Bir değerlendirme yaparsak:

(+) lar:
    *Çok güzel hava durumu, sifir ruzgar, sifir bulut(sabah cok az), sifir yagis ve tümü açık olan mükemmel kartal pistleri
    *Sıfır Mercedes otobüs
    *Dakik ve hizli aktivasyonlar (molalarda uyum, zincir takmak için otobüsün zorlanmasını beklememek vb).
    *Kartal otelde açık büfe yemek....! Harika, işte senelerdir istediğim olay. Uygulama süper. Konaklama yapanlardan farkınız yok, tek fark içecekler ekstra. Ama birşey içmezseniz masada suyunuz var zaten. Hesabı masada kart ile ödüyorsunuz. Her zmaan bu olsun, ben hep alirim, sucuk ekmek de seçenek olsun, ama bununla karşılaştırılamaz bile. İçecekler de ekstra olmasın, diyelim ki 25 tl olsun. Kaç paralık içersiniz ki. Alkol hariç tabi.
    *Otobüste belli bir saygı ve huzur ortamı; hiç de muhafazakar değilim, ancak özellikle bunun gibi üst düzey bir sportif aktivitede, hem de tek dinlenebileceğimiz ortam olan otobüste, yüksek sesle konuşarak gürültü yapmak veya alkol alarak havayı değiştirmek(!) pek de hoş olamıyor

(-) ler
    *Otobüste kahvaltı kutusu verilirdi, buna istinaden de fazla birşey yemeden kalkıp geldik. ama Mehmet Bey e sordugumuzda, haftaici turlarda sadece kek ve cay verildigini soyledi. Bunu daha once de yapmistik haftaici, ama kahvalti verilmediğini hatırlayamadım. Yanılıyor da olabilirim ancak kahvaltı şart...
    *Dönüşte otobüste bir çay içmek fena olmazdı, soğuk pistlerden hızla dönerek, yarı donmuş şekilde otobüse binince arıyor insan. Ama sadece soğuk su vardı. Bol bol içtik allah için.

Radikal Tur ve Can abi , her zamanki gibi yine farkını ortaya koyuyor

(+) lar:
    *Sıfır Mercedes otobüs

(-) ler

Aynı turdan yarralanmış biri olarak hepsine katılıyorum.
    Bir de öğle yemeği için sözleşmede belirtilen otel Grand Kartal olduğu ve hatta rehberimiz de aynı otelde yenileceğini söyleyip bizi oraya yönlendirdiği halde, masalara oturduktan sonra öğle yemekleri Kartal otelde yenecek diye öğrenip tekrar mekan değiştirmemiz pek şık olmadı. Ama memnuniyetsizliğimizi dile getirdiğimiz de rehberimiz Ramazan beyin ilgili ve hassas tutumu gerçekten yüreğimizi ferahlattı.

Radikal Tur'a ben de çok teşekkür ediyorum.
    AB Rh (-)

"İnsan, kendisini de içine katmadan armağan verebilir mi?"

Yemek olayi, ilk ilanda ya Grand ya da duruma gore Kartal olarak yaziyordu ben de hatirliyorum. Ama bir gun öncesinden Radikal ile görüşerek, Kartal da yeneceğinin teyidini aldığımız ve otobüste listeyi yazarekn Mehmet ile de konuştuğumuz için, direkt oturup yedik. Kuşkonmaz yeme rekorumu kırdım. Acaba bir zararı var mıdır??

Bu arada, uzun zamandır Kartalkaya'da konaklamalı tura gitmedim. Şunu söylemeliyim ki, yaklaşık 15 senedir Kartal otelde kalırdım, açıkçası, sanırım artık Türkiye'de orta direk denen sınıfın tamamen yok olması sebebi ile, profil son derece değişmiş. Şu anda, maalesef, etrafımda, oraya havasını atmak, parasıyla şımarıklık yapmak dışında, hani adam gibi kayalım düşüncesiyle gelmiş çok az kişi gördüm. Eskiden lobide ne büyük eğlenceler olurdu, herkes birbirini tanır, saygı ve sevgi gösterir, siyasi, kültürel ve sosyal içerikli düzeyli tartışmalar yapılırdı. Artık maalesef, konuşacakları insanların yerine, cep telefonları, laptop bilgisayarlar ve mobil oyun cihazlarını koymuşlar.

Elimde bunu yapacak gücüm ve imkanım olursa gunun birinde, Kartalkaya'da yapacağım ilk iş, şu anki pistleri 10 kat büyütmek, Ankara asfaltı bağlantısından itibaren zirveye kadar gelen vagon lift yapmak, güzelim zirveye binlerce yatak kapasiteli konaklama tesisleri inşa etmek yerine de şehrin ufak 2-3-4 yıldızlı ve butik otellerini faaliyete sokmak olurdu. Tren yukarıya sizi 15 dakikada çıkartır, gönlünüzce ve bütçeye uygun kayak tatili yapmış olur insanlar.

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Bu Konudaki Etiketler