Kartepe Green Park 22 Ocak Cumartesi Tek Gece - Sayfa 2
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
29 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Kartepe Green Park 22 Ocak Cumartesi Tek Gece

Standart Cevap: Kartepe green park c.tesi tek gece konaklama

Scuban, bu iyi haber. Şu adresteki tartışma da işin özü halinde gibi hoş. Sanırım, otelin resmi bir görevlisi siteye üye olup buraya kanun hükmünde bir yazı yazmadıkça ikna olmamız zor bu konuda:

http://www.kartutkusu.com/izmit-kart...zluklar-2.html
    En Güncel Pist ve Kar Rehberi, Canlı Kameralar

Alıntı SCUBAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen cumartesi kartepedeydim.Geyikalanı pistini kullandım ama etrafta hiç yaya görmedim. Aşağılarda piste çıkmış yayaları motorlu görevliler uyarıyordu.Otoparkın hemen bitiminde etrafı çitlerle kapatılmış bir alan ayırmışlar çoluk çocuk kızakla kayanlar için.
    Uzun zamandır Kartepe ile ilgili aldığım en iyi haber

Teşekkürkler Scuban

Valla Scuba gerçekten bu iyi haber. Kartepe aslında biraz düzenlense gerçekten tadından yenmeyecek hale gelir biz İstanbullular için. Kartepenin 10 numaralı pistini bilenler vardır mutlaka.Bence diğer kayakmerkezlerindeki pistlere yakım bi pist gerek uzunluğu gerek orman manzarası.Ben çok keyif alıyorum 10 numarada.

Alıntı Alexis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla Scuba gerçekten bu iyi haber. Kartepe aslında biraz düzenlense gerçekten tadından yenmeyecek hale gelir biz İstanbullular için. Kartepenin 10 numaralı pistini bilenler vardır mutlaka.Bence diğer kayakmerkezlerindeki pistlere yakım bi pist gerek uzunluğu gerek orman manzarası.Ben çok keyif alıyorum 10 numarada.
    10 numara diğer pistlere de geçiş yapılabilen çok verimli bir pisttir ve şiddetle tavsiye edilir

Thumbs up Cevap: Kartepe green park c.tesi tek gece konaklama

Alıntı Emrah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    10 numara diğer pistlere de geçiş yapılabilen çok verimli bir pisttir ve şiddetle tavsiye edilir
    Gerçekten öyle Kartepe ye gidipte Geyikalanında hiç boşa vakit kaybetmeyin 10 Numarayı deneyin.Ayrıca orda pek acemi ve yaya da yok

Biz rezerveyi yaptırdık herkesi beklerizEmrah bak çoluk çocuk rahat ederizUmarım kar da olur o tarihte.Ondan sonraki haftalarda yarı yıl tatili zaten bir yere gidilmez.Gerçi ayın 18'inden itibaren İstanbul dahil kar var diyorlar ama bilmem artıkın
    Aslı Çetinoğlu 02.03.1976
    AB RH
    Bahçeşehir/İstanbul

Alıntı aslı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biz rezerveyi yaptırdık herkesi beklerizEmrah bak çoluk çocuk rahat ederizUmarım kar da olur o tarihte.Ondan sonraki haftalarda yarı yıl tatili zaten bir yere gidilmez.Gerçi ayın 18'inden itibaren İstanbul dahil kar var diyorlar ama bilmem artıkın
    Valla Aysin in okul durumuna bir bakalım , ne yazık ki hafta sonu da çalışıyor :(

Eğer uygun olursa cümbür cemaat gelebiliriz hazırlıklı olun

10 numara Geyikalanından zor mu?

Kartepe nin avantajı yakınlığı. İlk kaymaya başladığım yer.Tüm olumsuzluklara rağmen seviyorum Kartepe de olmayı. Geyik alanı dışında pist denemedim. Malum acemilik. Limitleri zorlamının vakti geldi sanırım.
    Zormudur 10 nolu pist ??
    Doğa sporlarına her zaman evet....

Rossignol Angus 161 2010
    Burton Binding Triad L 2010
    Burton Boot Poarcher 11 2010

Alıntı SCUBAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kartepe nin avantajı yakınlığı. İlk kaymaya başladığım yer.Tüm olumsuzluklara rağmen seviyorum Kartepe de olmayı. Geyik alanı dışında pist denemedim. Malum acemilik. Limitleri zorlamının vakti geldi sanırım.
    Zormudur 10 nolu pist ??
    Alıntı burky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    10 numara Geyikalanından zor mu?
    10 numara Geyik alanından zor bi pist değil en başı biraz zor geri kalan kısmı geyikalanı ile aynı zorlukta. 10 numara çok uzun bi pist ben o yüzden çok seviyorum ayrıca orda pek telesiyej sırasıda olmuyor.

Bide şu var bu seneki skipass fiyatları belli olduktan sonra artık Uludağ ve Kartalkaya İstanbuldan gidenler için pek tercih sebebi olmayacaktır diye düşünüyorum.Tur fiyatlarına bakıldığında 2 kişi günübirlik 300 tl yi buluyur. Ama Green park ta konaklamalı aynı fiyata kalabiliysunuz bu çok iyi oldu.

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Bu Konudaki Etiketler