White/Winter Fest Oda Arkadasi
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: White/Winter Fest Oda Arkadasi

Standart White/Winter Fest Oda Arkadasi

Arkadaslar, 2 kisi 23-27 ocakta whitefest yada winterfest organizasyonuna katilmayi dusunuyoruz. Maliyetleri dusurmek adina 1-2 kisinin daha bize eslik etmesini istiyoruz.
    Benzer dertten muzdarip olan arkadaslar ozel mesajla iletisime gecebilirlerse sevinirim.

P.S: Oteli henuz planlamadik, tum katilimcilar netlestikten sonra karar vermek dogru olur dedik.
    Everyman Dies; NOT Everyman Really Lives...

Standart Cevap: White/Winter Fest Oda Arkadasi

Bu festivale daha önce hiç gitmedim , biraz anlatsanıza neler oluyor bu festivalde ?

Alıntı Emrah Nickli Üyeden Alıntı
    Bu festivale daha önce hiç gitmedim , biraz anlatsanıza neler oluyor bu festivalde ?
    Haftaici ogrenciler (hedef kitle uni ogrencileri) otelleri dolduruyor; after ski partyleri; sanatci eventleri o kadar.
    Benim ilgimi ceken somestr disindaki fiyatlar; 5 gun baia hersey dahil skipass haric 350-600 arasi deisiyor. 5 gun pass: 85 tl. Karinna biraz daha pahali ama ski pass var vs vs...

Standart Cevap: White/Winter Fest Oda Arkadasi

Alıntı Emrah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeme-içme-eğlence... kış sporları bahane...

Alıntı oliver_han Nickli Üyeden Alıntı

yeme-içme-eğlence... kış sporları bahane...
    Oyle de denebilir.

Talking Cevap: White/Winter Fest Oda Arkadasi

Alıntı WarDjinn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oyle de denebilir.
    Hep alem hep alem sonra muzum gelmedi kayamadım aaah aaah
    Batista Rules!

Alıntı batista34 Nickli Üyeden Alıntı

Hep alem hep alem sonra muzum gelmedi kayamadım aaah aaah
    Abi muzdan gectim ben artik. Yapacak bisi yok o konuda. Da keske pazar geleydin baia ya

Smile Cevap: White/Winter Fest Oda Arkadasi

Abi muzdan gectim ben artik. Yapacak bisi yok o konuda. Da keske pazar geleydin baia ya
    Baia geçti artık başka zamana Cumartesi Kartalkaya yapalım sende gel Bu arada DHL easy shopla alabilirsin banana yı güzel bir sistem tavsiye ederim
    Batista Rules!

Alıntı batista34 Nickli Üyeden Alıntı

Baia geçti artık başka zamana Cumartesi Kartalkaya yapalım sende gel Bu arada DHL easy shopla alabilirsin banana yı güzel bir sistem tavsiye ederim
    Easyshop un ilk acilis mesaji bana ait ama hic alisveris yapmadim banananin toplam maliyeti ne oldu dhl tarafindaki?

gecen hafta surekli burnum kanadi bu haftasonunu dr yaninda geciricem ki winterfestte sorun olmasin...

Smile Cevap: White/Winter Fest Oda Arkadasi

Easyshop un ilk acilis mesaji bana ait ama hic alisveris yapmadim banananin toplam maliyeti ne oldu dhl tarafindaki?

gecen hafta surekli burnum kanadi bu haftasonunu dr yaninda geciricem ki winterfestte sorun olmasin...
    İyi işlere vesile olmuş o zaman ben sayenizde yeni bir sistem keşfetmiş oldum ve memnun kaldım Ben bananyı esyshopla almadım yeğen getirdi o yüzden tam nekadar gelir maliyeti bilmiyorum

Bu arada geçmiş olsun .
    Batista Rules!

Sayfa 1/2 12 SonSon