İzmit Sapanca GölKayPark / Gölkay Park Kablolu Su Kayağı Wakeboard Tesisi - Sayfa 2
Sayfa 2/6 İlkİlk 1234 ... SonSon
59 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: İzmit Sapanca GölKayPark / Gölkay Park Kablolu Su Kayağı Wakeboard Tesisi

Standart Cevap: İzmit Sapanca GölKayPark / Gölkay Park Kablolu Su Kayağı Wakeboard Tesisi

Biraz önce öğrendim ki (çok sağlamm istihbarattan) istanbula da haziranda yapılıyormuşşşş :D izmittekininde çok pahalı değilmiş fiyatları

Standart Cevap: İzmit Sapanca GölKayPark / Gölkay Park Kablolu Su Kayağı Wakeboard Tesisi

bende 2 saati 20 tl diye duydum ama yanlışım yoktur umarım.. snowboardun daha ıslak versiyonu
    It' s always snowing somewhere!

Alıntı serci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Boss bilgilendirme süper oldu, gelirken kaskları unutmayalım o zaman, yoksa milletin terli terli kafasından çıkardığı kaskları giymek zorunda kalırız

Wonderone merak etme, ankaralıların gitmediği etkinlikleri sabote ederiz biz de, en kötü ankesörlü telefondan bomba, biyolojik salgın, tsunami ihbarında falan bulunuruz, hehe
    sanırım kayarken kulanmadığım kaskım burda işe yarıycak gibi )
    sabote planlaırmızı açığa vurmayalım sonra bunlar çakar bizi eker yine giderler serci...
    yaa bunın sezonu ne zaman başlar ne zaman gideriz ????

bence hemen yapalım hatta bu pazar gidelim :D

Havalar biraz toparlasin hemen gidelim, Sapanca dibimizde, ozellikle 360 derecelik fotolari da gordukten sonra iyice heveslendim.
    Tahminim Nisan ayinda baslariz gibime geliyor

Alıntı Emrah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Havalar biraz toparlasin hemen gidelim, Sapanca dibimizde, ozellikle 360 derecelik fotolari da gordukten sonra iyice heveslendim.
    Tahminim Nisan ayinda baslariz gibime geliyor
    O zaman önce havaların ısınmasını sonra da organizasyon topiği bekliyoruz

boss bende gelicem

Geçen sene Bursa'da soğuk suda 2 kere denedim, ve soğuk suyu hiç sevmediğim için bıraktım. Tabiki de 2 seferde de kalkışta düştüm. Bakalım bu sene nasıl olacak.

Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen sene Bursa'da soğuk suda 2 kere denedim, ve soğuk suyu hiç sevmediğim için bıraktım. Tabiki de 2 seferde de kalkışta düştüm. Bakalım bu sene nasıl olacak.
    Geçen sene bende Bursa' da denedim ama bir türlü dengede kalmayı başaramadım.Gitme durumu varsa bende gelirim.Antremansız başlayan acemiler olacaksa şimdiden uyarmak isterim, ertesi gün çay bardağını tutup kaldırmakta zorlanacaklardır!

Deneyen vazgeçmiş nasıl iş bu böyle Benimde denizde sukayağı tecrübem var ama bu çok farklı bir olay bu arada bayanlardaki azmede hayran kaldım herkes gidelim yapalım diyor Bakalım ilk Wakeboard tur katılımına kaç kişi gelicek ?
    Batista Rules!

Sayfa 2/6 İlkİlk 1234 ... SonSon