İzmit Sapanca GölKayPark / Gölkay Park Kablolu Su Kayağı Wakeboard Tesisi - Sayfa 3
Sayfa 3/6 İlkİlk 12345 ... SonSon
59 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: İzmit Sapanca GölKayPark / Gölkay Park Kablolu Su Kayağı Wakeboard Tesisi

Standart Cevap: İzmit Sapanca GölKayPark / Gölkay Park Kablolu Su Kayağı Wakeboard Tesisi

Nisan basi yapalim hemen bi tur derim

Up there with the best of the best

Standart Cevap: İzmit Sapanca GölKayPark / Gölkay Park Kablolu Su Kayağı Wakeboard Tesisi

Alıntı Gambit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nisan basi yapalim hemen bi tur derim
    Sapanca biraz soğuk olur Nisan başı sanki

Alıntı CemKa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sapanca biraz soğuk olur Nisan başı sanki
    Wet suit giyilecek tabii kardes, Antalya da bile giyilir wet suit Nisan ayinda zira

Gidelim gidelim )))

Bence Nisan'da da kayağa gidelim, Ankara'da son 1,5 saattir lapa lapa kar yağıyor

Wet suit giyilecek tabii kardes, Antalya da bile giyilir wet suit Nisan ayinda zira
    Geçen sene almıştım wet suitimi , zaten başka bir aksesuara da gerek yok

Bari Nisan da bir tarih belirleyinde açalım topiği

Alıntı batista34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Deneyen vazgeçmiş nasıl iş bu böyle Benimde denizde sukayağı tecrübem var ama bu çok farklı bir olay bu arada bayanlardaki azmede hayran kaldım herkes gidelim yapalım diyor Bakalım ilk Wakeboard tur katılımına kaç kişi gelicek ?
    allahtan bişey olmazsa ben katılıcam batista inşallah.. ama dediğin gibi yorumlar korkuttu beni.. yapamayacak mıyım yoksa :(( ama denemeden bilemeemmmmm kiiii

Alıntı Emrah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen sene almıştım wet suitimi , zaten başka bir aksesuara da gerek yok

Bari Nisan da bir tarih belirleyinde açalım topiği
    valla bu haftasonu kar var gibi ortalikda

bir sonraki haftasonu derim ben, yani 2-3 u oluyor saniyorum

valla bu haftasonu kar var gibi ortalikda

bir sonraki haftasonu derim ben, yani 2-3 u oluyor saniyorum
    Abi gambit sana dur bismillah demek istiyorum.. Tamam wet suit de giyilse, suda debelenmiyecek miyiz sonuçta. Sonra forumda "Zatürre belirtileri ve tedavisi" başlığı açmak zorunda kalmayalım?

Alıntı serci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi gambit sana dur bismillah demek istiyorum.. Tamam wet suit de giyilse, suda debelenmiyecek miyiz sonuçta. Sonra forumda "Zatürre belirtileri ve tedavisi" başlığı açmak zorunda kalmayalım?
    tamamen katılıyorum serci wetsuit dediğin öyle hareketli zamanlarda pekte sıcaklık koruyucu bir hal almıyor. ben yeri geliyo 12 ay kullanıyorum. suya ilk düşmende elbiseden içeri girecek sıvının neoprenle vücudun arasındaki sıcaklığı eşitlemesi yaklaşık 25-30 sn. o zamana kadar bu havada yaklaşık 7-8 derece suda vucüd alışık değilse hareketsiz bile kalmaya sebep olabilir...

Sayfa 3/6 İlkİlk 12345 ... SonSon