Bu arada malzemeleri tamam edelim, wet suit nerde satılır bilen var mı? Mümkünse sanal mağaza olmasın, internetten alınca beden problemi yaşıyorum, ayrıca wet suit alırken nasıl beden seçiyoruz, nelere dikkat ediyoruz, sonuçta kuru deneyeceğiz ya da hijyen açısından denetmiyor da olabilirler. Biraz bol almak lazım sanırsam, çünkü suya girince daralır (mı acaba?), düdük gibi olmasın sonra. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa seviniriz, sanırım alpialper yılın 12 ayı kullanıyordu, hatta bazen dalgınlıkla işe wet suit'le gittiği bile oluyomuş diye duydum

Sonra satıcı elindeki bedeni kakalamak için "Abi rahat ol, bunlar zamanla yanlardan esneme yapar" vs. gibi satıcı ağzı yaptığında bön bön bakmayalım

Bir de tayt hassasiyeti olan erkekler için, üste neyse de, alta sadece mayo şort (isteyenler slip de tercih edebilirim tabi) giysek, kıçımız donar mı? Bu konu önemli yoksa mazallah çocuğumuz olmaz, sonra kartutkusu üyeleri oğlanın yaşı geldi ben artık snowboard'a başlatıyorum, yok abi biz hanımla bi sene daha bekletme kararı aldık muhabetleri yaparken uzaktan gözü yaşlı izlemeyelim
Tabi tarihi de belirleyelim ki, herkes işini gücünü ona göre ayarlasın, sonra vay efendim ben annemle çeyiz bakmaya gitcektim (bkz. wonderone), vay efendim ben ismail türüt konserine bilet almıştım (bkz. agapi), vay efendim gözümü para hırsı bürüdü pazara özel ders almıştım (bkz. minece) olmasın, aman haa