Kartalkaya Snowboard Kayak Pist Haritası - Sayfa 9
Sayfa 9/15 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
144 sonuçtan 81 ile 90 arası

Konu: Kartalkaya Snowboard Kayak Pist Haritası

Standart Cevap: Kartalkaya Snowboard Kayak Pist Haritası

Alıntı oliver_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dikkat edersen üç yerine iki hat çıkıyor merkezden... biri büyük diğeri yeşil... normalde büyük lift yanyana iki t-bar... yeşil de chair... merkezdeki liftlerin çıktıkları noktayı tepe olarak yapmadıklarından, sanıyorum köroğlu rahat seçilsin diye yapmamışlar, böyle bir durum oluşmuş... yıllardır kapalı olan kazankaya liftinin de yer alması hoş bir ayrıntı tabi... harita da kartal otel'in resmi haritası...
    Kazankaya dan hiç kayan oldu mu?
    Doruk ile bağlantı sağladığı için açmıyorlar galiba..
    Pistler birleşse orayı da açarlar belki..
    Dünyada iki farklı insan var, bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler.

Friedrich Nietzsche

dikkat edersen üç yerine iki hat çıkıyor merkezden... biri büyük diğeri yeşil... normalde büyük lift yanyana iki t-bar... yeşil de chair... merkezdeki liftlerin çıktıkları noktayı tepe olarak yapmadıklarından, sanıyorum köroğlu rahat seçilsin diye yapmamışlar, böyle bir durum oluşmuş... yıllardır kapalı olan kazankaya liftinin de yer alması hoş bir ayrıntı tabi... harita da kartal otel'in resmi haritası...
    Selam Oliver , nasıl gidiyor? Dizin düzeldi mi? Kartalkaya planı var mı yakınlarda?

Alıntı iynem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kazankaya dan hiç kayan oldu mu?
    Doruk ile bağlantı sağladığı için açmıyorlar galiba..
    Pistler birleşse orayı da açarlar belki..
    hocam yıllar önce bir denk geldim ama arka çanaktan otele dönerken indiğim için çıkmadım... zaten lokasyonu da biraz yukarıda kalıyordu...

aldığım duyumlar geçişten ziyade sistemin arızalı olduğu yönünde... bulunduğu lokasyon itibariyle pek de talep görmeyeceği düşünüldüğü için yenilenmiyor anladığım kadarıyla... hoş arada uğraşanları görüyordum ama kaç senedir bitmedi tamiri...

evet haklısın 2 t barı tek göstermişler. gerçi ben ikisinin aynı anda çalıştığını da görmedim ya...

Kazankayayı ise hep merak etmişimdir. kendi başına bekler durur orda. arka çanaktan geçerken yada otele dönerken görürüz kendisini tek başına...

benim merak ettiğim bi diğer taraf köroğlu kısmı. o tarafa bir kere gitmiştim. akşam olduğu için kaymadan dönmüştüm tekrar... zevkli bir pist mi. 1 orta 2 de zor kısmı var galiba. yanılıyor muyum?
    Rossignol Sultan 156+

Alıntı Lotus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam Oliver , nasıl gidiyor? Dizin düzeldi mi? Kartalkaya planı var mı yakınlarda?
    merhaba lotus, daha iyiyim şimdilik... ancak beklenen kilo artışı nedeniyle dizler çok zorluyor... bu halde bir plan yapmam güç gözüküyor... anca yeme-içme aktivitesine giderim dağa gibi...

Alıntı ozgurvecetin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet haklısın 2 t barı tek göstermişler. gerçi ben ikisinin aynı anda çalıştığını da görmedim ya...

Kazankayayı ise hep merak etmişimdir. kendi başına bekler durur orda. arka çanaktan geçerken yada otele dönerken görürüz kendisini tek başına...

benim merak ettiğim bi diğer taraf köroğlu kısmı. o tarafa bir kere gitmiştim. akşam olduğu için kaymadan dönmüştüm tekrar... zevkli bir pist mi. 1 orta 2 de zor kısmı var galiba. yanılıyor muyum?
    kalabalıkken genelde açıyorlar ikisini de... haftaiçi kapalı olur biri... köroğlundaki pistlerin zorluğu biribirine yakın sayılır... ne çok zor ne orta... orta-zor diyelim... tabi bir başka dikkat edilmesi gereken nokta köroğluna iniştir (merkezden köroğluna gidiş)... belli bir saatten sonra iyice buzlaşır ve orta seviyede kayanlar bile inerken zorlanabilir...

Alıntı ozgurvecetin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Arka çanaktan inerken soldan pist dışından geniş alınca Kazankaya nın alt kısımlarında pistine ulaşılıyor...Yani bu sayede Kartalkaya da ayağımın değmediği pist kalmamış oldu...
    Köroğluna gitmek orada kaymaktan daha eğlenceli..
    Bol kar varsa analift ile çıktıktan sonra lift doğrultusunda yürüyerek köroğluna bakan yamaca ulaşıp bakir alanlarda kaymak gerçekten hoş bir deneyim oluyor..
    Dünyada iki farklı insan var, bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler.

Friedrich Nietzsche

merhaba lotus, daha iyiyim şimdilik... ancak beklenen kilo artışı nedeniyle dizler çok zorluyor... bu halde bir plan yapmam güç gözüküyor... anca yeme-içme aktivitesine giderim dağa gibi...
    Eyvah eyvah busezon zor gözüküyor ozaman Ne zaman spora başlayabileceksin, dizi kuvvetlendirmek için fizik tedavi yapıyorsun dimi ?

Alıntı Lotus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eyvah eyvah busezon zor gözüküyor ozaman Ne zaman spora başlayabileceksin, dizi kuvvetlendirmek için fizik tedavi yapıyorsun dimi ?
    perhize başlamam lazım... bir miktar kilo verdikten sonra tekrar fizik tedavi olacak...

perhize başlamam lazım... bir miktar kilo verdikten sonra tekrar fizik tedavi olacak...
    Hadi başla da bir an önce iyileş bari tekrar geçmiş olsun

Sayfa 9/15 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Bu Konudaki Etiketler