"kayak" mı "snowboard" mu yoksa "snowblade" mi ??
Sayfa 1/2 12 SonSon
19 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: "kayak" mı "snowboard" mu yoksa "snowblade" mi ??

Standart "kayak" mı "snowboard" mu yoksa "snowblade" mi ??

ben hiçbir kış sporunu icra etmemiş biri olarak soruyorum.(torbalarla kaymayı saymazsak
    kayak merkezine kızaklarla kaymaya gittiğimizde heves ettim kış sporlarından birini yapmaya.
    snowboardlarla kayaklarla kayanları gördüm.çok zevkli gözüktü gözüme.araştırmaya başladım bu siteye rastladım.baya bilgi edindim forumdan.Ama kararsızım çünkü pratik anlamda tam bir bilgim hala yok.
    hangisi daha zevkli olur acaba hangisini öğrenmeye başlasam iyiki bunu seçmişim derim tereddütdeyim bu konuda.
    bu üç spor hakkında da bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
    mesela hangisi daha zevkli ? (kişiye göre değişir tabi ama görüş almak mahiyetinde)
    hangisi öğrenmesi daha kolay ?
    hangisinin kullanım alanı geniştir ?
    herbirinin ortalama fiyatı ?
    herbirinin ekipmanın ortalama maliyeti ne kadar ?
    birinin kıyafetiyle diğerleri yapılır mı ?
    vs. aklınıza ne gelirse
    ...
    şimdiden teşekkürler.
    Konu yesilkar tarafından (16-01-2013 Saat 00:28 ) değiştirilmiştir.

Standart Re: "kayak" mı "snowboard" mu yoksa "snowblade" mi ??

kayak mi snowboard mu yapsak su soruyu guzel olur... sayfalarca atisma var ilgili konuda... ondan sonra kisa mi uzun mu bakariz icabina...

Standart Cevap: "kayak" mı "snowboard" mu yoksa "snowblade" mi ??

elmamı daha lezzetli armut mu

yada domatesmi daha kırmızı patlıcanmı daha mor

en iyisi leğenle kaymak boarda bulaştık kurtulamıyoruz gündüz kayıyoruz gece de rüyamızda böyle bi şey işte. köprüden önce son çıkıştasın o zehir kanına girdi mi ömrünün sonuna kadar kurtulamazsın

şimdi gelelim sorunun cevabına:

delimisin tabi ki snowboard hiç düşünmeye bile gerek yok

bi sezon kirala sonra kayma stiline göre malzeme seçimine karar verirsin buradan yardımcı oluruz. sakın ola kayağı deneme düz gitmeye alışırsan boarda geçmekte hiç bilmeyen birine göre zorlanabilirsin :D kıyaslaman için 2 tane resim ekliyorum bu sana bi yeşil ışık yakacaktır

İsim:  skiing.jpg
Görüntüleme: 4409
Büyüklük:  197.8 KB (Kilobyte)

İsim:  Snowboarding_wallpapers_364.jpg
Görüntüleme: 3163
Büyüklük:  124.5 KB (Kilobyte)
    Bundan yirmi yıl sonra, yapmadığın şeylerden,
    yaptıklarından daha fazla pişmanlık duyacaksın.
    Bu yüzden halatlarını söküp at.
    Güvende olduğun limandan ayrıl.
    Yelkenlerini rüzgarla doldur.
    Araştır. Hayal et. Keşfet.

resimlere bakmadan öncede snowboard yapanlara daha bir gıpta ederek baktığımı söylemeliyim.ama verilecek cevapları ve yapılacak yorumları etkilememesi için snowboarda olan yakınlığımı (ki sadece snowboardcuları görerek oluşmuş birşey,nasıl oluştu bende bilmiyorum sanki onlar daha çok zevk alıyor gibiydi)söylememiştim.

Standart Re: "kayak" mı "snowboard" mu yoksa "snowblade" mi ??

hem de yengec stylaaa... attilla tasos kovalasin seni emiii...

acaba o iki resime eğer mümkünse birde snowblade resmi ekleyebilir miyiz ?
    karşılaştırma açısından

madem öyle ben bu sezondan tezi yok erciyes veya davrazda bir snowboard kıralayayım.ilk görüşte snowboard yakın geldiğine göre vardır bişey...
    artık kırık kol burkuk bilekle dolaşıcam sanırım çünkü snowboard öğrenmenin biraz meşakkatli olduğunu duymuştum.

Alıntı yesilkar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    madem öyle ben bu sezondan tezi yok erciyes veya davrazda bir snowboard kıralayayım.ilk görüşte snowboard yakın geldiğine göre vardır bişey...
    artık kırık kol burkuk bilekle dolaşıcam sanırım çünkü snowboard öğrenmenin biraz meşakkatli olduğunu duymuştum.
    Kolaylık açısından dersen. Başlangıç olarak Kayak daha kolaydır. En azından daha çabuk denge kurarsın ve hızla belli bir seviyeye kadar getirirsin zor olan kısım daha sonra başlar çünkü belli teknikleri vardır. Snowboard ise bir eğitmen eşliğinde başlamamışsan çok acı verici bir süreçtir. Kas ağrıları, kas ve eklem sakatlıkları ezilmeler vs. Ancak eşiği geçtikten sonra alabileceğin hazzı kelimelerle anlatamam.
    Ata Hazar 0 RH (-) DÜZCE
    Snowboard’ a başlayan gençler işin içinden çıkamayınca kendilerini hemen bir hastaneye atarlar, doktor inceler ve tek bir cevap vardır; “ Arkadaşlar, artık sizin için tıbbın yapabileceği hiçbir şey yok, sizler ömrünüzün sonuna kadar snowboardçusunuz! “
    Yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır, zaman insanları değil armutları olgunlaştırır.

Alıntı atahazar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kolaylık açısından dersen. Başlangıç olarak Kayak daha kolaydır. En azından daha çabuk denge kurarsın ve hızla belli bir seviyeye kadar getirirsin zor olan kısım daha sonra başlar çünkü belli teknikleri vardır. Snowboard ise bir eğitmen eşliğinde başlamamışsan çok acı verici bir süreçtir. Kas ağrıları, kas ve eklem sakatlıkları ezilmeler vs. Ancak eşiği geçtikten sonra alabileceğin hazzı kelimelerle anlatamam.
    içimizdeki irlandalı senmişsin diyecektim ki son cümlende alabileceğin hazzı kelimelerle anlatamam yazınca vazgeçtim
    Bundan yirmi yıl sonra, yapmadığın şeylerden,
    yaptıklarından daha fazla pişmanlık duyacaksın.
    Bu yüzden halatlarını söküp at.
    Güvende olduğun limandan ayrıl.
    Yelkenlerini rüzgarla doldur.
    Araştır. Hayal et. Keşfet.

bu eşiği geçmek tahmini olarak ne kadar sürer ?

Sayfa 1/2 12 SonSon

Bu Konudaki Etiketler