rehber ayak seçmesek olur mu ??
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: rehber ayak seçmesek olur mu ??

Standart rehber ayak seçmesek olur mu ??

yani ben iki türlüde kaymak istiyorum diyelim.
    bazen sağ ayak önde bazen sol ayak önde kaymak mümkün müdür ?

Standart Cevap: rehber ayak seçmesek olur mu ??

Boardu regular +24 +12 ayarlat sonra goffy kay sonucları bize anlatırsın saka sakın yapma

olur çokta güzel olur. Açılarını +9 -) duck ayarlarsın bal gibide olur. Hatta ben yeni başlayanlara hep bunu tavsiye ediyorum. Tek ayağa takılıp kalmayın. Bu daha fazla yorar ancak daha iyi geliştirir.
    Ata Hazar 0 RH (-) DÜZCE
    Snowboard’ a başlayan gençler işin içinden çıkamayınca kendilerini hemen bir hastaneye atarlar, doktor inceler ve tek bir cevap vardır; “ Arkadaşlar, artık sizin için tıbbın yapabileceği hiçbir şey yok, sizler ömrünüzün sonuna kadar snowboardçusunuz! “
    Yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır, zaman insanları değil armutları olgunlaştırır.

peki bu açılar değiştirilir mi sonra.
    bir de; iki yönede kaymayı öğrenmek istiyorsam hep bu açı ile mi kaymalıyım yoksa farklı açılarda var mı ?

mesela bu açıyla slalom denen şeyi de öğrenip yapabilir miyim ?

Alıntı atahazar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olur çokta güzel olur. Açılarını +9 -) duck ayarlarsın bal gibide olur. Hatta ben yeni başlayanlara hep bunu tavsiye ediyorum. Tek ayağa takılıp kalmayın. Bu daha fazla yorar ancak daha iyi geliştirir.
    Bu adamın sözü dinlenir , tavsiyelerine uyulur , mutlu mesut kayılır

Alıntı yesilkar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki bu açılar değiştirilir mi sonra.
    bir de; iki yönede kaymayı öğrenmek istiyorsam hep bu açı ile mi kaymalıyım yoksa farklı açılarda var mı ?
    tabiki değiştirebilrsin dediğim gibi Duck açı daha fazla yorar. Ancak hem kaslarını hemde yeteneğini daha fazla geliştirmeni sağlar. Daha sonra eğer hız yapmayı seviyorsan - açını + ya getirebilir + açını dahada artırabilirsin. Daha çok rampa çalışacak freestyle kayacaksan iki açıyıda ters yönlere daha fazla artırabilirsin.

Bu açıyla tabiki slalom, carving vs. yapabilirsin.
    Ata Hazar 0 RH (-) DÜZCE
    Snowboard’ a başlayan gençler işin içinden çıkamayınca kendilerini hemen bir hastaneye atarlar, doktor inceler ve tek bir cevap vardır; “ Arkadaşlar, artık sizin için tıbbın yapabileceği hiçbir şey yok, sizler ömrünüzün sonuna kadar snowboardçusunuz! “
    Yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır, zaman insanları değil armutları olgunlaştırır.

Bu Konudaki Etiketler