yani ben iki türlüde kaymak istiyorum diyelim.
bazen sağ ayak önde bazen sol ayak önde kaymak mümkün müdür ?
yani ben iki türlüde kaymak istiyorum diyelim.
bazen sağ ayak önde bazen sol ayak önde kaymak mümkün müdür ?
Boardu regular +24 +12 ayarlat sonra goffy kay sonucları bize anlatırsınsaka sakın yapma
olur çokta güzel olur. Açılarını +9 -) duck ayarlarsın bal gibide olur. Hatta ben yeni başlayanlara hep bunu tavsiye ediyorum. Tek ayağa takılıp kalmayın. Bu daha fazla yorar ancak daha iyi geliştirir.
Ata Hazar 0 RH (-) DÜZCE
Snowboard’ a başlayan gençler işin içinden çıkamayınca kendilerini hemen bir hastaneye atarlar, doktor inceler ve tek bir cevap vardır; “ Arkadaşlar, artık sizin için tıbbın yapabileceği hiçbir şey yok, sizler ömrünüzün sonuna kadar snowboardçusunuz! “
Yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır, zaman insanları değil armutları olgunlaştırır.
peki bu açılar değiştirilir mi sonra.
bir de; iki yönede kaymayı öğrenmek istiyorsam hep bu açı ile mi kaymalıyım yoksa farklı açılarda var mı ?
mesela bu açıyla slalom denen şeyi de öğrenip yapabilir miyim ?
tabiki değiştirebilrsin dediğim gibi Duck açı daha fazla yorar. Ancak hem kaslarını hemde yeteneğini daha fazla geliştirmeni sağlar. Daha sonra eğer hız yapmayı seviyorsan - açını + ya getirebilir + açını dahada artırabilirsin. Daha çok rampa çalışacak freestyle kayacaksan iki açıyıda ters yönlere daha fazla artırabilirsin.
Bu açıyla tabiki slalom, carving vs. yapabilirsin.
Ata Hazar 0 RH (-) DÜZCE
Snowboard’ a başlayan gençler işin içinden çıkamayınca kendilerini hemen bir hastaneye atarlar, doktor inceler ve tek bir cevap vardır; “ Arkadaşlar, artık sizin için tıbbın yapabileceği hiçbir şey yok, sizler ömrünüzün sonuna kadar snowboardçusunuz! “
Yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır, zaman insanları değil armutları olgunlaştırır.