İstanbul Üniversitesi Kayak&Snowboard Takımı Yeni Arkadaşlar Arıyor
Sayfa 1/4 123 ... SonSon
38 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: İstanbul Üniversitesi Kayak&Snowboard Takımı Yeni Arkadaşlar Arıyor

Standart İstanbul Üniversitesi Kayak&Snowboard Takımı Yeni Arkadaşlar Arıyor

İstanbul Üniversitesi Kayak ve Snowboard Takımı her sene olduğu gibi bu sene de takıma yeni katılacak arkadaşlar arıyor.
    En çok sorulan sorudur hemen cevabını vereyim: Yarış tecrübeniz olması şart değil! Özellikle de ilk sınıflardaysanız. İyi derecede Kayak veya Snowboard yapıyorum, yarışmak istiyorum, takım arkadaşı olabilirim diyorsanız bizimle hemen irtibata geçin.

05056092660
    05393637919

facebook.com/iuSkiSnowboard
    twitter.com/iuSkiSnowboard

İsim:  İÜ afiş JPG.jpg
Görüntüleme: 532
Büyüklük:  492.8 KB (Kilobyte)
    Kayak :Dynastar 8800 Legend - Atomic Race D2 SL 165 - Atomic Race D2 GS 186
    Bağlama :Dynastar Legend - Atomic Race 614 - Atomic Race 614
    Ayakkabı:Fischer Viron Soma 95 - Atomic Redster Pro 130
    Baton :Fischer RC4 Carbon - Atomic Race

Standart Cevap: İstanbul Üniversitesi Kayak&Snowboard Takımı Yeni Arkadaşlar Arıyor

Koca forumda tek İstanbul Üniversiteli ben miyim??:S

Standart Cevap: İstanbul Üniversitesi Kayak&Snowboard Takımı Yeni Arkadaşlar Arıyor

Alıntı fdrrkmn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Koca forumda tek İstanbul Üniversiteli ben miyim??:S
    Biz avcılar kampüsü iyi biliriz 1998-2002

Sent from my iPhone using Tapatalk
    [Lib Tech Attack Banana 2014][Bent Metal Venom][ThirtyTwo Exit] [GoPro Hero3] [Dragon APX]

Eminim o günlerden şimdilere çoook değişmiştir. Müthiş derecede potansiyelimiz var, İstanbulun göbeğinde uçsuz bucaksız bir kampüsümüz, içinde de bir göl, ama değerlendiren yok:(
    İstanbul üniversiteliler nerede yahu koca forumda iki kişiyiz:S

Standart İstanbul Üniversitesi Kayak&Snowboard Takımı Yeni Arkadaşlar Arıyor

Benim gittiğim senelerde ağaçlar fidandı; geçen sene uğradım tanıyamadım... Fidanlar ağaç olmuş... Okuduğum binanın girişini zor buldum.

Konu Orhan tarafından (07-12-2013 Saat 21:40 ) değiştirilmiştir.

Alıntı Orhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim gittiğim senelerde ağaçlar fidandı; geçen sene uğradım tanıyamadım... Ağaçlar fidan olmuş... Okuduğum binanın girişini zor buldum.

Duyduğuma gore okul bayağı ilerleme kaydetmiş..Göle doğru her yıl 10 cm Not: Gölün rengi yeşile çalıyorsa binaları boşaltın çok sallanıyor

Şu üniversitelerde bir organize olsak harika olacak.

Üniversitelerde ciddi bir kayak klübü açığı var. Aslında bir başlasa patlayacak. Şöyle örnek vereyim: Bizim üniversitede tüm fakültelerde veyahut birkaç fakültede birden faaliyet gösteren bir kayak klübü yok. Çapa Tıp Fakültesinin kendi içerisinde çalışan bir kayak klübü var, dehşet çalışıyorlar. Her sene en az 3-4 organizasyon(50-60 katılımlı), bu organizasyonlarda kayak veya board bilmeyenlere bilenler öğretiyor, okuldan destek alıyorlar(bazen) veya otellerle anlaşma derken maaliyetler düşüyor. Bunu özveriyle çalışan üç dört kişi başarmakta. Çapanın toplam öğrenci mevcudu 350x6:2100 tıpçı. 2100 tıpçının %10unu kayağa götürüp öğretti bu klüp ve tekrar altını çiziyorum orası bir tıp fakültesi! Bu özveride çalışan bir Avcılar veya Beyazıt kampüsü klübü olsaydı portföy 10 katına çıkardı ve organizayonun, şenliğin, eğlencenin boyutunu düşünün

Alıntı fdrrkmn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Üniversitelerde ciddi bir kayak klübü açığı var. Aslında bir başlasa patlayacak. Şöyle örnek vereyim: Bizim üniversitede tüm fakültelerde veyahut birkaç fakültede birden faaliyet gösteren bir kayak klübü yok. Çapa Tıp Fakültesinin kendi içerisinde çalışan bir kayak klübü var, dehşet çalışıyorlar. Her sene en az 3-4 organizasyon(50-60 katılımlı), bu organizasyonlarda kayak veya board bilmeyenlere bilenler öğretiyor, okuldan destek alıyorlar(bazen) veya otellerle anlaşma derken maaliyetler düşüyor. Bunu özveriyle çalışan üç dört kişi başarmakta. Çapanın toplam öğrenci mevcudu 350x6:2100 tıpçı. 2100 tıpçının %10unu kayağa götürüp öğretti bu klüp ve tekrar altını çiziyorum orası bir tıp fakültesi! Bu özveride çalışan bir Avcılar veya Beyazıt kampüsü klübü olsaydı portföy 10 katına çıkardı ve organizayonun, şenliğin, eğlencenin boyutunu düşünün
    Bu konuda biz KT olarak neler yapabiliriz? Önerilerin var mı?

Hımm, ilk etapta aklıma somut birşey gelmiyor.. Şöyleki benim üniversitede klüp kurup uğraşacak vaktim yok:( Buna vakit ayırmak isteyen kişiler var aslında, o arkadaşlarla bizim teknik-organizasyon-lojistik bilgimizi birleştirirsek ortaya fikirler projeler çıkabilir...
    Baksanıza bizim Üniversitede öğrenci olup foruma üye olan tek kişi benim:SS
    Ama el atılması gereken bir durum bu. Ülkemizde kayağın geleceği daha iyi olsun istiyorsak bu güzel sporla daha geniş kitleler tanışmalı, sonra da bize teşekkür edecekler haberleri yok

Sayfa 1/4 123 ... SonSon