Günübirlik turlar
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Günübirlik turlar

Question Günübirlik turlar

Selam forum ahalisi,

Benim merak ettiğim bir konu var ve başlıklarda da bulamadım. Bu sebeple sizlerin engin tecrübelerinden yararlanmak isterim.

Bu özellikle indirim sitelerinde ilanları olan günübirlik Uludağ-Kartepe-Kartalkaya turlarından yararlanan var mıdır aramızda?
    Gidiş olarak aklıma yatsa da (08-08:30 arası yukarda olmak gayet iyi) dönüş için sanki sıkıntı yaşanması olası gibi geliyor? (Kalkış saatleri dönüş için sanki biraz erken gibi)

Benim gibi münferit günübirlik kaçan biri için teleferik bir alternatif olsa da o sistem oturana kadar daha zaman var diye düşünüyorum

Konuyla ilgili yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

Standart Cevap: Günübirlik turlar

bilinen firmalar disindakileri indirim siteleri uzerinden alinca sorun cikma ihtimali yuksek... maalesef web magduriyet hikayeleriyle dolu...

selamlar..
    ben hafta içi günübirlik giden olursa yol masrafına ortak olarak katılabilirim..tercihim kartepe hem yakın hem de epey kar aldı ve h.içi pistler neredeyse boş..yarın veya cuma bile olur, hava güzel ve pistler açık olur diye düşünüyorum..ilgilenen olursa haberleşelim..kolay gelsin..

Alıntı hammerhead Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selamlar..
    ben hafta içi günübirlik giden olursa yol masrafına ortak olarak katılabilirim..tercihim kartepe hem yakın hem de epey kar aldı ve h.içi pistler neredeyse boş..yarın veya cuma bile olur, hava güzel ve pistler açık olur diye düşünüyorum..ilgilenen olursa haberleşelim..kolay gelsin..
    Hoşgeldin hammerhead özellikle Kartepe-kartalkaya-Uludağ konu başlıklarını takip edersen sorununa çözüm bulabilirsin,üye arkadaşlar bazen buraya bireysel gidişlerini yazabiliyorlar
    bu arada seni bu konu başlığınada bekliyoruz
    http://www.kartutkusu.com/forum/show...832#post243832
    ARH+
    19.11.1963 ÇORUM