SNOWBOARDCULAR İÇİN DOĞAL SNOWPARK / OFFPIST MUTLAKA DENEYİN - Sayfa 5
Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
55 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: SNOWBOARDCULAR İÇİN DOĞAL SNOWPARK / OFFPIST MUTLAKA DENEYİN

Standart Ynt: SNOWBOARDCULAR İÇİN DOĞAL SNOWPARK / OFFPIST MUTLAKA DENEYİN

Mert bugün telle Umut'a haber vericem söylerim senide arar ama karar veremedim kar seviyesi çok azalmış yaw ???

Yani kesin gidicez ama 1 günmü 2 mi bugün içinde haber veririm ama siz kalacakmışız gibi organize olun

Umut ben arkadaşlara söz verdiğim için gitmek zorunda kaldım ama siz gelmemekle çok iyi yaptınız çünkü berbat bir pist vardı. Cumartesi özellikle şakır şakır eiyordu karlar, çamur gibi bişeyde kaydık. 2. istasyonda biraz eğlendim ama o ara vadilere falan girmek mümkün değildi.

dediğin yeri bide ben bu kış göreyim nasıl ??
    at yerime bi imza ugraştırma

Alıntı snowstuff Nickli Üyeden Alıntı
    İş sebebiylede genelde kaymak için Erciyes'e gidiyorum. Genelde Zümrüt telesiyejle çıkılan pistin kollarında kayıyordum. 2. istasyona da nadiren çıkardım. Hem snowborad kayma seviyemden hemde çok soğuk olması etkili olurdu.

Neyse lafı uzatmayayım bu hafta yeni bir arkadaşla kaymak için çıktık. Dedi gel sana offpist yaptırayım.

İkinci istasyona çıktık hemen pist başından ayrılıp pistten apayrı bir vadiye girdik allahım böyle bişey olamaz, ben atlayamasam da her yer doğal RAMPA öyle 30 cm lik dandik rampalardan bahsetmiyorum, boy boy istemediğiniz kadar, vadi yaklaşık 2 kilometre ama HALF PIPE şeklinde olduğu için kendisnizi bir o yamaca atıyorsunuz bir karşı yamaca ve bunları yer yer adam boyu BOLKAR da yapıyorsunuz. Süratlenmek asla korkutmuyor çünkü anormal kar var, düşmek bile müthiş keyifli. İster istemez atlıyor zıplıyor durmadan müthiş dönüşleri yüksek süratlerde yapabiliyorsunuz, pist olmadığı için önünüze kimsenin çıkma ihtimali yok.

İsterseniz herhangi bir rampada bile bütün bir gün geçirebilirsiniz.

Sakın kızmasınlar ama şimdi Kayserili arkadaşlarımız "Yanıbaşımızdaki İnci" diye söze başlayacaklardır ama şunu kabul etmeleri lazım işletme bakımından 2 belkide 3. sınıf Erciyes. Yoksa o vadiyi bana Edirneli Uludağ hayranı bir arkadaşım göstermezdi.

Son olarak her snowboardcuya tavsiye ediyorum koca günde sadece 4 kez çıkabildim çünkü kay kay bitmiyor. Board kayarken nefes nefese kaldınızmı hiç, öyle bir efor sarfediyorsunuz.

Tek kelimeyle mükemmel bir 2 gün geçirdim. Herkese tavsiye ediyorum

hehe biz de aynı yeri gecen sezon kesfettik , gordugum an direk burası half pipe dedim omzum sakattı atlayıp zıplayamadım orası ayrı ama bu sene ıns keyfını cıkarıcaz oranın.. haftaya ercıyeste havada guzel olursa (snowforecast guneslı gosterıyo ve ruzgar 10 km de ) dadından yenmez bı gun olacak...
    Atomic Discharger 158 Board<br />F2 Baglama<br />DEELUXE Boa lacing system Bot<br /><br />38 düşüşte board ogrenen adam

Slm

Snowstuff ın geçen sene bahsettigi offpist bu sene ne alemde? bilen varmı.

Arkadaşlar bizde iki kişiyiz. Giderseniz mutlaka özleden msj atın konuşlaım.
    Burton Seven
    Burton Freestyle
    Forum
    www.sttuningshop.com

Alıntı koray_k Nickli Üyeden Alıntı
    Slm

Snowstuff ın geçen sene bahsettigi offpist bu sene ne alemde? bilen varmı.
    geçende kr yeni yağdında 2.istasyonun daha ielerisine şeytan vadisine gittik. çok süper toz kar vardı. çok heyecanlı eğlenceli ve dik. ama bu son sıcaklar ısınmasından dolayı kar erimesi olmuştur.sonra da gece soğunca oralar hep buz olmuştur. kar yeni yağdıktan sonra çıkmak gerek oralra...
    Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!

Standart Cevap: SNOWBOARDCULAR İÇİN DOĞAL SNOWPARK / OFFPIST MUTLAKA DENEYİN

20-21 Şubat da organizasyonla gelen ekipde bende olacağım.

Şu vadinin tadına tekrar bakalım wowwwowwwoww

Piste tekrar bağlanma kısmı biraz sıkıntı yaratır ama öncesi tadından yenmez
    Serdar / Ankara / 1974

Çalışmaya adapte olmaya çalışıyor

kesin geliyor musunuz? yerinizi hallettiniz mi?

Ben ve benim ufaklık kesin geliyoruz.
    Yer işini seninle halledicez .
    Arkaşım henüz netleştirmedi.
    Serdar / Ankara / 1974

Çalışmaya adapte olmaya çalışıyor

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon