Bulgaristan - Bansko - Sayfa 4
Sayfa 4/8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
72 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Bulgaristan - Bansko

Standart Cevap: Bulgaristan - Bansko

Alıntı ozcancak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kayak kalıtesı acısından bızım tesıslerın hepsını toplayın bır tane bansko etmez (kımse kusura bakmasın ) pıstler genıs ve olabıldıgınce uzun ... soyle dusunun uludaga teleferıkle cıktınız ordan telesıyejle zırve sonra bursaya kadar kayarak ındınız ... bansko ıste tam olarak bu hatta cok daha fazlası ... fıyatlar cok uygun bıze gore ne bılm bı nescafeyı dınlenırken 3 levaya ıcebılıosun kocaman bardakta .
    Vize işlemlerini nasıl hallettiğinizi öğrenebilirmiyim? Çok sorun çıkarıyorlarmı yoksa sadece son aylara/yıllara ait banka hesap özeti yeterli oluyormu ? Ayrıca konsoloslukta birebir görüşme için çağırıyorlarmı yoksa vize işlemleri ile uğraşan aracı bir kurum/kişi yeterli oluyormu ? Teşekkürler...
    There must be some kind of way out of here

Alıntı nuestra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vize işlemlerini nasıl hallettiğinizi öğrenebilirmiyim? Çok sorun çıkarıyorlarmı yoksa sadece son aylara/yıllara ait banka hesap özeti yeterli oluyormu ? Ayrıca konsoloslukta birebir görüşme için çağırıyorlarmı yoksa vize işlemleri ile uğraşan aracı bir kurum/kişi yeterli oluyormu ? Teşekkürler...
    seni de benim gibi heveslenmiş gördüm nuess

bilgiler için çok teşekkür ederim ozcancak. sizin kaska bir de bulgaristanı göstereyim ben
    =-Mustafa Can-=
    A Rh(+)
    Burton Elite 154/Flow the Five/Flow the One/Red hi-fi audex

Alıntı canverse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seni de benim gibi heveslenmiş gördüm nuess
    Aynen öyle Canverse. Ben inerken kahve sigara molası vereceğim bir pist, gece uyumaktan başka aksiyonlar yapılabilinen mekanlar arıyorum

Türkiye'ye göre de fiyatlar oldukça ucuz. Daha ne bekliyoruz ki? :001_smile:

Aynen öyle Canverse. Ben inerken kahve sigara molası vereceğim bir pist, gece uyumaktan başka aksiyonlar yapılabilinen mekanlar arıyorum

Türkiye'ye göre de fiyatlar oldukça ucuz. Daha ne bekliyoruz ki? :001_smile:
    aman yenge duymasın... :P

vize için otel rezervasyonu ve konfirmesi banka hesap dökümü istenmekte sizin adınıza herhangi biri yada aracı kuruluş alabilir şahsi görüşmeye çağırmamaktalar vize ücreti de 120€ ile 210€

Centile07 bu konuda bilgi sahibi olduğunuzdan dolayı size bir soru daha yöneltmek istiyorum. TC vatandaşı olmayan yabancılar, Türkiye'deki konsolosluktan Bulgaristan vizesi alabilirlermi ?

Centile07 bu konuda bilgi sahibi olduğunuzdan dolayı size bir soru daha yöneltmek istiyorum. TC vatandaşı olmayan yabancılar, Türkiye'deki konsolosluktan Bulgaristan vizesi alabilirlermi ?
    evet emre

yabancı uyruklu kişinin ikamet tezkeresi evli ise evlilik cuzdanı istenmekte

abi mantik olarak, alabilirler..

sole dusunsene..

amerikaya gitmissin, ordan brezilya ya geciceksin..
    Turkiye ye geri donup vize alip brezilya ya gitmen sacma olur.. :D

ama bununla birlikte gitmeden alsaydin hemserim de diyebilirler ama zannetmiyorum ole diceklerini.. :D
    sanirim.. sorun olmaz

edit: olmuyomus :D
    Konu LuNiZ tarafından (22-02-2010 Saat 14:52 ) değiştirilmiştir.
    [rise and rise again, until the lambs become lions..]
    http://luniz.net
    http://twitter.com/CanDeger

Alıntı LuNiZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi mantik olarak, alabilirler..

sole dusunsene..

amerikaya gitmissin, ordan brezilya ya geciceksin..
    Turkiye ye geri donup vize alip brezilya ya gitmen sacma olur.. :D

ama bununla birlikte gitmeden alsaydin hemserim de diyebilirler ama zannetmiyorum ole diceklerini.. :D
    sanirim.. sorun olmaz
    evet doğrudur konsolosluk lar bunun için vardırlar amma her ülkenin uygulamada aynı ülkede bulunsalar bile farklı işlemler yapabilmekte örneğin:antalya da rusya konsolosluğu yabancı ülke vatandaşlarına neredeyse vize işlemleri yapmamakta ama aynı rusya nın ankara istanbul ve trabzon konsoloslukları sorunsuz vermekte

Sayfa 4/8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Bu Konudaki Etiketler